Elifliyam Kızım doğduğundan beri sleppy kullaniyordum bir ay önceye kadar hiç bi sıkıntı yaşamadık. Bende fazla aldim ama son iki haftadir hep sızdırıyor. Başka beze geçicem kizlar sızdırmayan bez hangisi acaba yoksa hepsi mi sızdırıyor🤦♀️
Dilsahaykut2 Elifliyam bende slppy kulaniyorum kizim iki aylik oldu bayada almistim 2 numara kulaniyo baya iz yapiyo 3 numaraya gecicem acaba oda iz yaparmi kucuk gelirmi kararsiz kaldim siz kac numara kulaniyosun
Sennha Elifliyam bizim bir tanışımız sleppy fabrikasında çalışıyor ve öyle doğallık saf su felan hikaye diyor
Elifliyam Dilsahaykut2 ben dört numara kullaniyorum hala iz yapıyor bide cok fazla sızdırıyor her altini açtığımda zibinida değiştiriyorum
55eren55 Sennha ciddi misin ?herkes içeriği temiz diye tercih ediyor bende 2 ay kullandım ama çok sızdırdı lastik izi bi de natural çok kokuyor plastik kokusu gibi acı bi kokusu var sleepy sensitive güzel o da çok pahalı canbebe ye geçtim rahatladım sızdırma yok pişik yok
Tugbikoooooooooooo Prima premium care iyi geliyo benim bebeğime primanin diğer bezlerinide denedim ama. Ya sızdırdı ya iz yaptı. Bunda öyle Bi sıkıntı yaşamadık
Ysmn93 Ben evy baby kullanıyorum çok bez denedim ama hiç biri evy babynin yerini tutmadı sadece heryerde satılmıyor maalesef
espalp Elifliyam Sızdırma deniyorsa Prima sızdırmaz derim ✋🏻 Gündüz ya canbebe ya da prima günlük rahatlık takıyorum. Gece de prima premium care. Premium’un sızdırdığını hiç görmedim🙏🏻
Sennha 55eren55 evet canım benim oğlumun pişik sorunu vardı bende bezdendir belki diye değiştirmek istedim o çalışan kişiye sordum sakın kullanmayın dedi yani bende hiç kullanmadım zaten pişik bezden dolayı değilmiş
55eren55 Sennha biz neye güveneceğiz hangi dalı tutsak elimizde kalıyor Allah yardımcımız olsun gerçekten biz güzel büyümüşüz annelerimiz naylon bezlerle bezliyordu ama popomuza hiç kimyasal bişey değmeden sağlıklı bi şekilde annnelerimiz çok zorlanmış kıymetlerini bilmeliyiz gerçekten
minikprensesannesi ben sleepyden sonra bimin bezine gectim cok da memnunum suan 3 numaraya gectik hic sizdirma ve pisik sorunu yasamadim pudrali oldugu icin de kotu bir koku olusmuyor
Sumeyye-buglem Elifliyam ya bizmde öyle oldu fazla almışım abimin kıza vermistm o 2 numara kullanıyordu
Ozge-aman Elifliyam benimde aldığım bez sızdırma yapıyordu elimde olan bezleri tüketmek için gündüz sadece onları taktım sık sık değiştirdim altını sizde öyle yapabilirsiniz elinizdeki bezler tükenene kadar