Necla_tndgn6302 Merhaba hanımlar, 55 günlük oğlum. Geceleri çok fazla ıkınıyor, kakasını yaptıktan sonra rahatlıyor Ama bu saatlerce sürüyor.. bu durumda olan var mı?
Yigidim Necla_tndgn6302 benim oğlumda 35 günlük aynı şekilde uyanık olduğu tüm zamanlar ıkınıyor ağlıyor ağlamasa bile ıhıldanıyor hiç durmuyor gaz damlası da kullanıyoruz fayda etmiyor ne yapacagimi şaşırdım doktor 3 aya kadar normal bagirsaklarini harekete geçirmeye çalışıyor dedi ama üzülüyorum bir yeri.mi açıyor niye ağlıyor niye durmuyor diye 😟
Mutlubiranneyim Necla_tndgn6302 ah canım ben neler çektim bu konuyla ilgili anlatamam,sabaha kadar ıkınır inlerdi🥺 doktor normal sabır et demişti.biarada Her sabah 7den öglen 12-13′e kadar ıkınırdı ancak tuvaletini yapardı ama sabır etmek lazım şuan oglum 5 aylık şükür herşey düzeldi 🙏
Cin Necla_tndgn6302 çok normal bağırsaklarını ve kaslarını kullanmayı öğreniyor bir süre sonra normale dönecektir. Rahatlatmak için dizlerini karnına bastırıp anüsün açılmasını sağlayabilir veya karnına masaj yapabilirsiniz
Necla_tndgn6302 Deletedmom896 sadece anne sütü kullanıyoruz, ıkınmaları o kadar canımı acıtıyor ki birşeyler mi oldu diye korkuyorum
Necla_tndgn6302 Yigidim ilk zamanlar bizde öyleydik ağlıyordu sürekli, her sabah zeytinyağı ile gaz masajı yapıyorum karnına ve ayaklarına iyi geliyor gün boyunca rahat ıkınma vs olmuyor ama gece oluyor onu çözemedik. Dediğiniz gibi ilk ay muayenesinde doktor vizede aynısını hatta daha da artacağını söylemişti.
Necla_tndgn6302 Mutlubiranneyim gündüzleri gaz masajı işe yarıyor da gece pek işe yaramıyor sabaha kadar ıkınıyor içim gidiyor benimde ☹️
Ylmzyagmur Aynı dertten bende muzdaribim 20 günlük oldu bebegim bizdede 1 haftadır başladi ikinma çişini yapınca rahatlıyor ama yapana kadar çocuk kıpkırmızı oluyor masaj yaparak yardım etmeye calisyrm ama bugün doktorumuza sordum Sabsimplex damla kullan dedi bide bunu deneyelim bklm ise yarayacak mi.
Yigidim Necla_tndgn6302 bizde de tam tersi sabah 10 da bi başlıyor gece en az 12 ye kadar sürekli ıkınma uyku da yok en en fazla 10 dk dalıyor ıkınarak geri uyanıyor ne olacak böyle halimiz bilmem 😫