dertlikerkenez OmerAlp03 merhaba biogaia bagırsak gelişimini hızlandırmak için probiyotik eğer gaz sorununuz varsa tek başına işe yaramaz yanında gaz damlası kullanmalısınız
HaticeKucuk OmerAlp03 24 günlük oğluşum kullandık, memnunda kaldım fakat ml olarak çok çok az ve ücreti de pahalı. 3 gün önce nurse harveys aldım şuan onu kullanıyorum.
Deletedmom7 bes gün önce aldım 78 tl günde bir defa bes damla veriyorum yanımda zinco damla kullanıyoruz günde iki kez dörder damla
Mavibattaniye Deletedmom7 ben de siz gibi kullaniyorum ancak hala geceleri gaz yaparken sanci icinde kaliyor sizde de sanci devam ediyor mu
Deletedmom7 Deletedmom7 Mavibattaniye evet oluyor erkek bebek gazlı olur diyorlar üç ay illa gaz devam eder diyorlar bilmiyorum
macakizi8 Ben 3 ay boyunca onu kullandım bebegimde günde 2 kez 5 damla şeklinde yanında extradan birsey kullanmadım şuan kızım 4 aylık bir sorunumuz kalmadı çok şükür
Mavibattaniye Deletedmom7 insallah biz de rahats kavusuruz acaba damlalar mi ise yaramsdi nurse harvey mi kullansam diye dusunuyorum cok pahali