Gizem_Mira Selamm 🙋♀️ Sorum olacaktı biz daha 14 günlüğüz bugun sabah göbeğimiz düştü ama zıbınına kan gelmiş göbek içinde de kurumuş şekilde var endişe etmelimiyim doktora götürmem gerekir mi
Oslemozguuum Gizem_Mira dr bize temizlemek için sprey verdi onu kullandık mikrop kapanması açısından bi gösterin bence
Cin Gizem_Mira su değdirip nemli bırakmadığın sürece bir problem olmaz. Temiz tutmak için alkolle silebilirsin.
Tgb1gl Gizem_Mira bizde 14 günlüğüz. 4 gün önce düştü bizimde göbeğimiz ve bu süreçte 2 defa gittik ikisinde de doktor normal dedi. Zıbını kirlendi dediğiniz gibi ve göbeğinde siyahlık var. Ama içiniz rahat etmezse bi götürün😊
FerahKuzum Kan izi de oldu bizde birkaç gün sarı leke de oldu doktor gördü sorun yok böyle olması normal dedi. Korkmanıza gerek yok bence ama içiniz rhat etmiyorsa tabki gösterin 😊
Gizem_Mira Tgb1gl aynen bizimkinde de öyle bi siyahlık vardı henüz yıkamadık yarın için yıkayalım dedik bi sıkıntı olur mu acaba siz yıkamışmıydınız
Ozlemozdmr Gizem_Mira hiç bi sıkıntı olmaz korkmayın. İyileşip gidecek. Islaklık enfeksiyon olmasın yeter. Çok iyileşmezse gidin içiniz rahat eder. sağlık ocağında doktorumuz çubuk gibi bir şey ile temizlemişti bizimkini. Yakma işlemi deniliyormuş adı öyle ama korkmayın gerçekten bi yakma söz konusu değil ☺️
Tgb1gl Gizem_Mira bizim işitme testi olduğu için yıkamadık. O siyahlıkta göbek gibi düştü. Bugün yıkayacağız inşallah. Ama ağladıkça orası açılıyor diye hiç ağlatmamıştım sesi geldiği an hep kaldırdım
Gizem_Mira Ozlemozdmr bugun yine nokta nokta gelmiş zıbınına kan 😕 sanırım gidicem doktora içimin rahat etmesi için 🙈 teşekkür ederim 🙋♀️
Esarikayy Gizem_Mira bizimki de öyleydi. 15 günlükken kontrole çağırıyorlar o zaman gösterdik. Doktor ince bir cubukla temizledi içine itti. 3 tane de üstüne surmelik antibiyotik vermişti mikrop kapmamasi için bir sıkıntı olmadı 3 günde kurumuslarda çıktı gitti zaten
Gizem_Mira Doktora götürdüm dün bi sıkıntı yok 10-15 gün bu lekenin gelmesi normal dedi içim rahatladı bazen içeride parça kalıyomuş o zaman müdahele ediliyomuş cok şükür bizimkisi öyle değilmiş 🙏🏻