Fatmanurr Merhabalar 🥰 bugün kızımın 2 yaş aşısı var Ankara’da yaşıyoruz malum pandemi dönemi ve vakalar arttı o yüzden arada kaldım sağlık ocağına götürüp götürmeme konusunda sizce ertelememin bir zararı olur mu. Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
Tontisimm Fatmanurr ben olsam ertelemezdim.. zaten bebeklere daha fazla hassasiyet gösteriliyor. Hemşirenizi arayın bir saat verir o saatte götürür hemen yaptırırsınız. Kızımın 1,5 yaş aşısını böyle yaptırmıştım ayrıca ne kadar erteleyebilirsiniz ki😕
Deletedmom278 Fatmanurr 15 gün ertelemek zorunda kaldım. Bir sorun olmadı. 1 tane koldan yapılıyor ama imkan varsa yaptırın ben sehirdisinda olduğum için erteledim.
Fatmanurr Deletedmom278 teşekkür ederim yazdığınız için☺️ 1 tane olmasına sevindim 3 tane zannediyordum. Ateş ve huysuzluk yaptı mı malum zaten çok huysuzlar 🤦♀️
HungryWolf Deletedmom278 kiz sol bacaktan oldu bizimki daha bugun 2 yas aşisini. Niye koldan sizinki?
HungryWolf Fatmanurr Ates yapmaz demisti ebe yapmadi bi bagirdi sadece sonra aglamadi bile gecti. Ertelemeye gerek yok gayet sakindi saglik ocagi zaten sirayla aliniyor herkes sadece aşiya gelenleri ayri aliyorlar.
Deletedmom278 HungryWolf Yaaa 🙄🙄 Bilmiyorum koldan dediler ayy yanlış mı oldu acaba kol bacak fark eder mi ki 😂
HungryWolf Deletedmom278 Bilmemki farkedermi ama bir arkadasimda yakin zamanda yaptirdi sol bacaktan.