Meryemela72 Bebeğim 12 günlük sütüm var ancak çok değil, doymadığını düşünüyorum mamayı kaç defa ve kaç ml vermeliyim?
03032014 Meryemela72 emzırdıkten sonra hala doymamış ağlıyorsa 30 cc verebılırsınız ben günde 2 3 defa 30 cc verıyordum
sayrannannesi Meryemela72 benimde 15 günlük emzirdikten sonra doymayınca ki geceleri doymuyor 60 cc mama veriyorum bazende 30 sütüme göre
Hacerevgin Meryemela72 canim mama verirsen bile eds sistemi ile ver :) hem sütün cogalir hemde bebis arka sütü yağlı sutu alir ve doyar
hifosunannesi Meryemela72 30 cc ile başla ağlarsa yada hala biberonu çekiyorsa 60 cc yaparsın canım bebişinin bünyesine göre anlarsın
Meryemela72 03032014 memeyi emiyor ve çoğunlukla uyuyakalıyor, bırakıyorum ağlıyor. Bu doymadığınımı gösterir q
03032014 Meryemela72 emerken ses geliyor mu yutma sesı uykusu bölündüğü ıcın de aglıyor olabılır aranarak ağlamaya devam edıyorsa 30 cc mama verın eğer susuyorsa doymuştur ama hala ağlıyorsa dedıgım gıbı uykusu bolundugu ıcın ağlıyordur
NesAli Meryemela72 yenidoğan olduğu için doymuyo evet ama memede uyuduğu için doymuyo uyandırıp tekrar tekrar emzirin bi süre sonra ağlamadığını doyduğunu göreceksiniz. Hem sütünüz artmış olur. Mama en son seçeneğiniz olsun. Mama tokluğuna alışmış bebekleri doyurmak daha zor çünkü. Biz sarılıktan mama meme gittik şuan oğlum 180 cc anne sütüyle ancak doyuyor. Mamayı bıraktık çok şükür 1 aylığız.
Meryemela72 03032014 evet yutma sesi geliyor bazen kulp kulp yapıyor içerken bazende sadece emiyor. Günde iki üç defa 30 cc versem yeterli gelir mi
03032014 Meryemela72 onu bebısıne göre ayarlarsın kuzum ama bıze yeterlı gelıyordu bıde sık sık emzır sen sütun cogalır
03032014 Meryemela72 göğsüne bişey takıyorsun böyle delıklı onun ucuda bıberonda oluyor bebek hem senı emıyor hemde o delıkten mamayı 😂
NesAli Meryemela72 hayır günlük değil öğünlük. annemle birlikte kalıyorum. Dışarı çıktığımda 2. Saat dönemezsem uyandırıp öğün olarak sağdığım sütü veriyor. Doymadıkça ekliyor ve 180 cc ye kadar içiyor oğlum. Öncesinde çekince ağlıyor diye ve kusmuyorda. Emzirmede yaklaşık 40 dk 1 saat emiyor sürekli uyandırıyorum ancak doymuş oluyor. Günlük 10 bez değiştiriyoruz sürekli memede. 😪
Talhatas Meryemela72 benimde 17 günlük bebeğim hatta bugün doktorumu tekrar aradım dün gece yarımşar saat sağ ve sol göğsümden emdi 10 dakika geçmedi yine ellerini yalamaya başladı 2 ölçek mama yaptım 60 cc yani onu da içti. Doktorum yemesi güzel diyor yiyorsa 90 cc ver kendi doysun bıraksın diyor sarılık olmasında da korktuğum için besliyorum bende
NesAli _yaseminturann evet danıştım ve ne kadar istiyorsa o kadar ver dedi. Bende aynı düşüncedeyim çünkü. 1 aylık olduk bugün aşıya götürdüm orada da söyledim. Devam eden sarılığı var ver dediler.
NesAli _yaseminturann anne sütü olduğu için çabuk hazmediyormuş bu arada. Sarılığı atlatmak içinde bol bol içmesi lazım. Emzirirken diğer göğsüme mochi pompa takıyorum ondada 60 çıkıyor emzirdikten sonra onuda veriyorum vermezsem doymuyor zaten. Mama memeden sadece memeye döndük.
NesAli _yaseminturann valla maşallah mı bilemiyorum doyuramicam diye çok korkuyorum 😂 sağolun yinede 🙏🏻