Alyadeynek Merhabalar 1 buçuk yaşındaki kızım yemek yemiyor doktor önerisi ile nutrigen üzüm şurup u aldım 2 gündür içiriyorum başka kullanan anneler varmi acaba memnun musunuz veya önerebileceginiz bir başka tavsiye varmi ?
Madame Alyadeynek oğlum 22 aylık. Yaklaşık 8.ayindan beri yemiyor ama gerçekten yemiyor yani tüm gün toplasaan yarım kase çorba yemiyordur. Neler neler kullandım bı fayda saglayamadik🤷 en son değerlerine baktılar demir eksikliği çıktı şimdi Demir ilacı veriyorum inşallah düzelir iştahı 🙏
sahikakocarslanli Alyadeynek oğlum 13 aylık aynı durumdayım yok ne denediysem yediremedim çocuga kahvaltıda peynir yemez yumurta yemez haşlanmış ..zeytin yemez omlet yemez mücver yaparım yemez pankek yaparım onu da yemez katı gıda ile arası zaten yok kıymalı çorba yaparım yemz balık yemez balığın çorbasını yaparım onu da yemz tavuk yemez arada bi eserse aklina yoğurt çorbası falan yer artık çok yoruldum 🤦
Alyadeynek Madame inanır mısınız günlerdir üzüntüden kahır oldum boğazı cok güzel bir çocuk aslında ama şu birkaç gündür yemiyor anca 1 kaşık belki gerçekten çok yıpratıcı yorucu bi o kdar da üzücü bir durum diğer insanların çocuklarınin maşallahı var 🙄
Alyadeynek sahikakocarslanli benim kızımda haşlanmış yumurta yemiyor🙄 kahvaltıda sadece peynir yiyor arada bi sucuk felan ama çatlatıyor beni şimdi doktorun verdiği ilaç sanırım fayda gösteriyor çorba yedi biraz önce bir tabak şuan iyi gibi umarım böyle devam eder etmezse doktor bakılması gerekebilir dedi