kuralsiz Merhabalar. Sünnet yaptıranlardan bilgi almak istiyorum. Şuan bebeğim 2,5 aylık. Yaptırmayı düşünüyoruz ama korkuyorum. Çok canı acır mı, huysuz olur mu, kaç günde iyileşir vs bu süreç nasıldır yardımcı olurmusunuz. Sevgiler.
Deletedmom278 kuralsiz 3.5 aylıkken oldu biraz zor oldu ilk çişini yaparken vs ama ertesi gün aynı rutine devam ettik. 1 haftada da toparladı. Erken yaptırmanız iyi olacak. Verilen ilaçları ve pansumanı düzenli yaparsanız yeterli. Şimdiden geçmiş olsun.
Sennha kuralsiz 3 aylıkken olduk ama maşallah hiç zorlanmadık hiç ağlamadı zaten pipisini uyuşturup yaptı doktor sonrasında da bilmedi yani bence bian önce yaptırın dönmeye başlarsa biraz sıkıntı olur gibi
aksu5334 kuralsiz hiç korkma 2 haftalıkken yaptırdım çok da rahat ettim çıktı aklımdan. İğne yaparken biraz ağlıyolar sonrasında bişey hissetmiyo zaten 6 saatte bircalpol verdim her bez değişiminde bol bol antibiyotik krem ve anestol sürdüm. Huzursuzluk vs bişey yaşamadık. Kremleri sürerken biraz korktum acıtırmıyım diye de 3 gün 1 haftaya iyileşti zaten
Eyme27 kuralsiz 4 aylıkken yaptırdım keşke daha önce yaptirsaydim bir haftada toparlıyor sadece İlk gün biraz sıkıntılı oluyor 🤷
Caydanlik 5 aylikken yaptirmistik sünnet ne agri ne sanci maşallah hic sunnet olmamis gibiydi oglum hemen toparlandi
yigidonunanasii kuralsiz tam 2 buçuk aylıktı yaptırdığımda hiç zorlanmadı oğluşum maşallah bilmiyorlar daha küçükler 2 güne iyileşmişti