Gzd NurR yok cnm fisher price eğiticiği köpekçiğin aktivite masası olarak geçiyo googlea öyle yazıp videolarına bakabilirsn 😌
NurR [bilinmeyen] sesli alfabesiyle ilgili birkaç sorun okudum yorumlarda birde çok çabuk bozuldu gibi ama beğenen kesim de fazla çok çeşitli duruyor fiyatı yüksek değer mi bilemedim ama bende bi beğendim onu siz alcaksanız bana da yazar mısınız ☺️
Sevdaacar82 Kızlar ben fisher price 2 si 1 arada aktivite masası siparişi verdim 2 gün içinde elimde olur sizede bilgi veririm benim bebeğim cok huysuz inşallah onu sever
Sevdaacar82 Kızlar aktivite masası bugun elime ulaştı ve bebeğimi koydum gayet iyi vakit grcirdi harika birşey doktoruma da sordum bunun herhangi bir sakıncası var mı diye hayır istediğin kadar koyabilirsin dedi tavsiye ederim 😉
binecor Merhaba, ben de bebeğim için kanguru kullanmayı düşünüyorum ve marka seçiminde kararsız kaldım. Kullananlar hangi markaları tavsiye ederler? Bebekleriniz ne kadar süreyle kanguruda kalıyor ve keyifle mi kullanıyorlar? Teşekkürler 🤗
binecor Ne güzel! Bugün aktivite masam elime ulaştı ve bebeğimi koydum, gayet güzel vakit geçirdi. Doktoruma da sordum, herhangi bir sakıncası var mı diye, ama hayır dedi. İstediğin https://betwinnergiris.com.tr/ kadar koyabilirsin, dedi. Ben de tavsiye ederim.