K1996 Oğlum 5 aylık oldu doktorum artık yemek yemeye baslayabilir dedi sütüm olmadığı için mama veriyorum aranızda erken baslyan varmı.
Minikuzu K1996 bizde başladık ilk sebze, yoğurt ve meyve şeklinde ilerliyoruz. Üç gün kuralı ile kabak, patates, havuç, muz verdim şimdi şeftali veriyorum
Esdoel K1996 biz 3 ayından beri sadece mama içtiği için 4 ay 1 haftalıkken başladık yarın 5 aylık olacak bugün çorba vereceğim kemik suylu hatta kemikler şuan da haşlanıyor 😂
GoGirl K1996 sebzeyle basladik 3 gun kuralina uyarak kabak 3 gun snr havuc ekledik snr patates.meyve verdim rendeleyip .gunluk 1 cay bardagini gecmedi once simdi tam 6 aylik 1 kase yyr.semizotu corbasi uapiyorum soganli sarimsakli patates havuc artik
Araseymen Esdoel kemik suyu ağır gelmezmi 😏 bende çorbalarına kemik ve tavuk suyu katmak istedim ama doktorumuz 7.ayı bekle ağır gelir bünyesine şimdilik sebzelerden git dedi.
Araseymen K1996 bizde başladık şuan 5 ay 23 günlük günde 1 ek gıda veriyorum akşam üstü elma suyu yada püreler yapıyorum.bebegin alerjik durumu için 3 gün kuralı var her sebzeyi 3 gün boyunca tattiriyorsun 1.gün çay kaşığı 2.gün tatlı 3.Yemek kaşığı şeklinde genelde patates havuç püreleri ile başlanıyor ve yoğurt bunları tatdikdan sonra çorbalarını yapmaya baslayabilrsin ben çorbalarına küçük soğanın yarısınıda katıyorum vitamin için ama tadimlarda zeytinyağı kullan canım ilk zamanlar kabızlık problemi oluyor verdiğin yemeklerin içine 1 çay kaşığı zeytinyağı katarsın.
Esdoel Araseymen 1 su bardağı koyarsak ağır gelir 2 yemek kaşığı kadar koydum dediğim gibi kızımda da yaptığım için ben öyle yapıyorum
Drydnz12 K1996 bende 5 ayı heyecanla bekliyorum başlamak için. Bir kaç kaynaklara göre En ideali zaten 5. Aylıkken miş ama tabi bu konuda da çok farklı fikirler var
18012020--- Bebeğim 5 ay 5 günlük yoğurt tadımları bitti. Sebzelere geçicem. Hangisinden başlasam bilemedim. Bide haşlamak mı daha iyi yoksa buharda pişirme aparatımı alsam karar veremedim.