Papatyam1 kızım 5 aylık oldu aşı yeri böyle ucu beyaz iltihap gibi duruyor sizce normal mi böyle mi görünüyor sizinkide
Aysima_elif Papatyam1 benim kızımın da böyle oldu canım 5 ay 19 günlük kabuki bağlıyor ebe iltihap gibi olup alabilir kesinlikle birsey sürmenin demişti normal dediler kendi kendine gerçekmiş inşllah
Zeyzey2019_ Papatyam1 evet çok normal. Hatta arada akmaya başlayacak. Akarsa nazikçe silin ama siz sıkmayın. Bir süre sonra iyileşip hafif kırmızı bir kabartı olacak.
Kara-Kuzum Papatyam1 benim bebeğiminde böyle oldu payladı tekrar kabuk topladı ben aşıyı yapan hemşireye sordum gayet normal aşının tuttuğunu belirtir dedi daha sonra iz yapar ellemeyin istesen çok az batikon ile silebilirsin dedi
mihrosum Evet kuzum bızım iltihap aktı sonra yine oldu yine kuru halada kırmızı 7aylık olacak nerdeyse
Papatyam1 mihrosum Kara-Kuzum Zeyzey2019_ Aysima_elif mihrosum teşekkür ederim kızlar icim rahatladı 🌹
Aysel2020 Benim kizimdada var bu asinin tutma beriltisi demek ki bebeklerimiz salikli wukurler olsun dokinmayim sakin kendiliginden gecer