attbianne Koronavirus olup evde karantinaya ayrılan anneler neler yaptınız evde ilaç verdiler mi size 5 aylık bebeğim var neler yapabilirim
Eymeniko_ attbianne ilaç tedavisine başlamadılar mı? İlaçlar emzirmenize engel değilse maske takıp emzirin
MarlaSinger Arkadaşım oldu yakın zamanda. Ateş, öksürük , bulantı kusma ve ishal oldu sadece. Eve gelip ilaç vermişler ona. 10 günde atlattı gayet iyi şu an. 4 yaşında kızı var
210796 MarlaSinger şimdi geldi aklıma.bu hastalığa yakalananın bir daha yakalanma ihtimali varmı?yoksa bağışıklık kazanılıyormu?zaten binlerce insan yaşamışdır ne olduğunu bilmeden de atlatmışdır
Prensesannesiveprensannesi attbianne canım gecmıs olsun bende evdeyım 12 gün oldu ilaç verdıler evde 3tanede çocuğum var ateş olmadı öksürük bıde kas agrısı oldu yorgunluk cocuklarla pek yakın temas kurmadık buyuklerle ama kucugu 2yasında onu pek koruyamadık maske taktım eldıven kullandım yemek yaparken kendıme ayrı tabak kaşık ayırdım
Kuzey-41 210796 yanlış bilmiyorsam 1 kere yakalanan ya birdaha yakalanmiyor yada cok hafif atlatiyor vucut tanimis oluyor cunku o virusu kendini savunabiliyor diye biliyorum… ama dedignz gibi yakalanip hic anlamayan kendi kendine atlatanda vardir eminim
210796 Kuzey-41 evet çünki belirtiler öyleki basit bir zehirlenme yada bir gıdadan dolayo öyle olduğuda düşünüle bilir.bende mesela mide bulantısı halsizlik ishal oldu 3-4 gğn belkşde 1 haftq ama yeni çıkan meyvelere bağladım🤔her mevsimde bı tarz yayılan hastalıklar oluyır zaten.ocak ayında aşırı bir grip yayılmışdı mesela çoçuk hastanesi hastalıkla kaynıyordu.martda karantin meseleleri başladı