Melisakyol Merhaba sevgili anneler 🤗 malum gelişim için etklili oyuncak fiyatları çok pahalı. Acaba sizler evde kendiniz ne tür oyuncaklar yaptınız. Birbirimizimle paylaşalım bebişlerimizin gelişimlerine katkıda bulunalım 🤗🤗🥰
Gzdzeynep Melisakyol marekes yaptık 😃 fuskanın küçük su şişesine mısır koydum. Arada alıp alıp sallıyor. Bizde büyük kuzenlerden gelen oyuncaklar da var çok fazla oyuncağı olmasına rağmen bizim su şişesiyle daha keyifli oynuyor.
Melisakyol Gzdzeynep resimdenatabilirseniz daha da güzel olur 😊 teşekkür ediyorum yorumunuz için 👍🏻🙏🏻
Gzdzeynep Melisakyol maalesef resim atamıyorum ama küçük su şişesine mısır koydum çeyreği kadar kapağını kapattım. Bu kadar süslemedim içinde mısır olan su şişesi sadece benimki 😂
Gzdzeynep Melisakyol 6 aylık falandı sanırım ama bence 4 aydan sonra verilebilir. Zaten tutma becerileri oluyor 4. Ayda
Melisakyol Gzdzeynep evet orası öyle ama malum her şeyi ağızlarına götürdükleri için baş kısmı damaklarına zarar verir mi acaba diye düşümdüm
Gzdzeynep Melisakyol bizimkine bişey olmadı ilk dişi 7 aylıktı sanırım çıktığında. Ama belki sizin bebeğinize zarar verebilir. Belli olmaz.