Ece06 Seymahamza kaynatılmış bir fincan sıcak suya bir tutam ısırgan atıp üstünü kaparım 5 dk demlenmeye bırakıp sonrasında tüketebilirsin
Seymahamza Emine55 faydası oluyor mu gerçekten bugün yine mamaya döndük süt yetmıyor sanki yapmadığım şey kalmadı ama süt çok değil hala
Emine55 Seymahamza Canım bestlak damlayı da çok övdüler sipariş ettim 2 güne gelir faydası olur sa sana da derin galactago var onlara da bi bak Benin bebeğim 6. Ay ama bu gibi şeylere erken bakmak gerekiyor 😊
Seymahamza Emine55 aynen siz bana haber verin damla falan hiç düşünmedim gerçi güvenilir mi bilemedim ama 😊
Krm İçine kimyon da atıp,kimyon gaz için, bir iki taşım kaynatıp demlenmeye bırakıyorum. Artı öğlen ve akşam iki öğünde de yoğurt içine bol dereotu doğrayıp yiyorum. Hangisi işe yarıyor belki ikisi ama bunları yapınca çok çok artıyor.
Krm Seymahamza yoğurt bazılarında gaz yapıyor. Bende süt yoğurt yapmıyor. Eğer sende de yapmıyorsa dene canım. Ben normalde hayatta dereotu yemeyen insanın tek sevmediğim sebze. Ama el mahkum 😂
eyluleymen Bende dün aktardan ısırtan otu çayı aldım ama daha içemedim faydası olur inşallh.bildiğimiz bitki çayları gibi demleyeceğiz herhalde🤔
Seymahamza Krm ben seviyorum süt yoğurt dereotu ama laktozsuz seviyorum yoksa çok gaz sancısı çekiyorum