Guligul mihrosum 7 saat once olduk simdilik bi sikinti yok cok sukur. Cocuk felci asisini kac damla damlattilar sizde?
mihrosum Aajrl12 amanın 4.aynasısında bızımde oyle krize gırmıstı. Bakalım yaptırdık agladı agladı zorla uyutmaya calısıyorum
Tuuba_ua 2 damla damlattilar bugün aşı olduk bizde calpol verdim ben 2 kere sabah huysuz du ama şimdi ii çok sukur
Didemhdr Tuuba_ua bugün tartıldı 7.700gran olmş 68.5 boy 😃 ben sebze püresi,çorbası veriyorum sabahları lor peyniri yapıyorum yumurta sarısı ve kayısı veriyorum.muz veriyorum arada , yoğurtlu pirinç çorbası veriyorum.ben ek gıdaya 5.ay da başladım
Guligul Tuuba_ua bize de 2 damla. Asm deki hemsirelere guvenemedigimden hep supheyle yaklasiyorum. O sebeple damla sayisini merak etmistim tesekkurler.
Tuuba_ua Didemhdr pirinç çorbası nasıl yapiosunuz ben bi kere kabak havuç pirinç hasladim bizzt sonrs icmedi onu yoğurt çorbası deneyim birde diorum
Guligul Hemsire asiyi yaparken isi gucu birakip ‘emeklemeye basladi mi?’ diye sordu. Hayir deyince ‘aaaa!’ dedi 😒 simdi gel sana laf anlatayim cahil desem cocugun canini yakacak. Neyse dedim yuttum. Bi ara rovansini alacam..
Didemhdr Tuuba_ua pirinci suda baya bir haşlıyorum lapa olacak kadar sonra içine süzülmüş yoğurtla karıştırıyorum bu kadar.