Asyabebek
Dr browns çok iyi diyorlar
Ceydaras
Asyabebek evet ben kullaniorum en iyisi
Kubra34
[bilinmeyen] Valla avent bende de çok sızdırıyordu e bebek satış danışmanlarına söyledigimde şaşırdılar ama kırmasaydım götürecektim,dr branws gerçekten hiç sızdırmadı cam, ama uygun başlıgı bulamıyorum bende ki yenidoğan,tavsiye üzerine mamajoo aldım şuan sıkıntı yok gibi bakalım🤷🏻♀️
[silindi]
[bilinmeyen] ben aventin plastik 125 cc ilk olanını kullanıyorum hiç sızdırmadı
HaticeAda
[bilinmeyen] chicco naturel feeling pp biberon . Anne göğsü ucu olan ben çok memnunum sızdırmıyor bakabilirsiniz
Zsnd
[bilinmeyen] mamajoo çok memnunum gayet iyi
G_ADAN
[bilinmeyen] 4.aydır avent kullanıyorum ama cam değil gece uyku semesi çok düşürüp kırığım için😂 hiç damlatma yaşamadım. Ama yaşasaydım alacağım biberon chicco olurdu onun da ucu aventle hemen hemen aynı yabancılamaz😊
Gizhem91
Chicco natural felling kullaorum baya iyi
HaticeAda
[bilinmeyen] 2 çeşit var bi cam bide normal ben cam olmayandan kullanıyorum
G_ADAN
[bilinmeyen] internette natural pp diye geçiyor cam yazmıyor avent yazısı renkli biberonda camda ki gibi düzdeğil 😊
Zeynepeymen
[bilinmeyen] chicco kullanıyorum cnm cok memnunum
Semifowler
Kesinlikle lansinoh öneririm sızdırmıyor yapısı anne memesine çok yakın hem emziriyorum hem mama veriryorum memeden hiç vazgeçmedi çok şükür
Fatmaaliefe
[bilinmeyen] kesinlikle Philips avent çok memnunum 125 cc olanı tavsiye ederim herkesi cam değil benimki naturall pp
Cslsri
Chicco natural kullandım ama gaz yaptığı için dr browns kullanıyorum şuan. Onu da su biberonu yaptım. Anne göğsüne en yakın kiraz uç olark geçiyor avent ile aynı akıtmıyor ama avent kullananlar da memnun pp deneyin derim
meruz
[bilinmeyen] medela calma nın biberonunu tavsiye ederim. diğer biberon uçları gibi değil anne memesi gibi vakumlaması gerekiyor böylece biberona alışmıyor. bazı bebekler başta almıyormuş ama sonra alışıyorlar. biraz pahalı fiyatı ama enazından memeyi bırakmaz🤷♀️