Eslina-20 Merhaba kızım 5 aylık kilo alımı biraz yavaş anne sütü ve mama yiyor ama gereken kiloya ulaşamıyor doktorumda süt alerjisi olabileceğinden şüphelendi ve süt diyetine başlattı beni aranızda süt diyeti yapan var mı yada bu şikayeti olup daha sonra kilo alımı normallesen
Yorgunanne1 Eslina-20 benm kızımda süt alerjisi var ama kilo alımı normal. Her bebek çok farklı. Süt, krema, yoğurt, tarhsna, tereyağı, bisküvikern hiç biri, etiketlerfe peynir altı suyu yazan hiç bişeyi yiyemiyırsnz maalesef
ilaysmom Eslina-20 iki ay süt diyeti yapan biri olarak sadece kilo alımı yavas diye doktorun düşünmesi çok ilginç.Alerjisi olsa kakada mukus ve kan ikisi birlikte olması gerekir. bazen vücutta döküntü gecmeyen konak pişik fışkırır tarzda kusma sürekli kokulu ishal bunlar yoksa alerjiyi akla getrip anneyi strese sokmak çok sakıncalı.Kilo alımı ne kadar yavas anne sütü mü alıyor ne durumda
Gulgugul Eslina-20 kilo alımi azaldı diye alerji dusunulmezki çok saçma.baskambi ek bilgi yoksa boşuna yapmayın diyet kolay değil cunku
Eslina-20 Yorgunanne1 çok zor geldi bana süt diyeti yediğimiz herşeyin içinde mutlaka süt bulunuyor nerdeyse
Eslina-20 ilaysmom bizde o şikayetlerin hiç biri yok sadece kilo alımı yavaş anne sütü ve mamayla besliyorum
Cik ilaysmom illaki kan ve mukus birliktemi olmalı birde ekmek tüketiyormuydunuz süt diyeti yaprken ne yiyordunuz
Eslina-20 DefneMH bizimde öyle 650 gram aslında eksiğimiz ama yinede doktorumuz önemsiyor bu konuyo ayy gerçekten insan ne yiyeceğini şaşırıyor
zuzula Kilo alımı yavaş diye alerji tanısı koyması bence garip. Farklı doktorla görüşün derim.Çünkü diyet işi baya zor bosuna yaşamamış olursunuz
ilaysmom Eslina-20 sadecekilo aşımı yavas diye alerji düşünülüp diyet yapılmaz o nasıl doktormuş anlamadım değiştirin doktorunuzu ve diyet yapmayın sakın.Mama markanızı değiştirin süt artırucı kürler deneyin
DefneMH Süt alerjisinin en net belirtisi Geçmeyen gürültülü mukuslu ve kanlı kaka canım yüzünde çıkan minik kabartılardan veya kilo alımının yavaş olması illaki alerji olmaz bi 10-15 gün diyet yaparak anlayabilirsin bence ben öyle anlamıştım
Sirius-10 DefneMH katı bi diyet mi uygulamıştınız acaba tamamen süt ve süt ürünü içeren herşeyi kestiniz mi