Aass Dün annemlerle pikniğe gidelim dedik. Sonu hastanede bitti oğlumun yüzü ve kolları güneş yanığı oldu 1.derece aşırı üzgünüm şuan yüzü kıpkırmızı çocuğun yüzüne bakamıyorum. Krem verdi onu kullanıcam🤦🏻♀️ başına böyle bişey gelen var mı? Hiç anlamadık nasıl yandık sadece oğlum değil bu arada hepimiz yanmışız
Mukaddes34 Aass bacım başıma böyle bir durum gelmedi ama yaz ayları için çocuklara özel güneş kremi var onlardan kullan birde şapka tak biz genelde 18 den sonra gidiyoruz pikniğe çünkü azıcık güneşte kıpkırmızı oluyor
Serene Aass rüzgarlı bir yerse rüzgar yakmıştır. İlla güneşte kalmak gerekmiyor. Yaz aylarında hava kapalı bile olsa, rüzgarlı bir alansa kavuruyor insanı. Doğal içerikli güneş kremlerinden yanınızda taşımanızı tavsiye ederim.
Aass GUBILIK sağolunn ya azcık kızarınca bi daha güneşe çıkmadım aslında dağa gitmiştik değişik bi havası vardı farkedemedik işte valla çocuğun yüzüne bakınca kahroluyorum şuan
Mukaddes34 Aass aslında bana da Dr dedi bacım çünkü oğlum da d vit eksikliği var günlük bir saat güneşte gezdir ama sabahın ilk saatlari yada akşam üzeri öyle çıkarıyorum güneş görmeleri lazım bacım ama işte ciltleri çok hassas
Hunilianne Aass üzüldüm minik kusa. Ama güneşte durmasa bile hava gölge olsa bile yansıyan güneş ışınlarıyla veya sadece rüzgarla bile yanabiliyoruz. Bu mevsimde koruyucu sürmeden balkona bile çıkmamak lazım uzun süreli :( içeriği temiz güneş kremleri kullanın ben de almalıyım artık 🙃
Aass Hunilianne evet tecrübe oldu artık asla çıkarmam güneşe heralde uzun süre hemen güneş kremi alıcam
babyyy13 Aass yiyenime de olmuştu. Biz çocuğu koruyoruz sanırken o kollarını bebek arabasından çıkartmış ve kolları kıpkırmızı olmuştu😂 baya da kötüydü . Sonra geçti Ablam ne kullandı hatırlamıyorum ama
Eternity Aass Kızım 4 aylık, güneşe çıkardığımız her gün mutlaka güneş koruması sürüyorum biodermanın bebeklere uygun 50+ faktörünü
Aass Eternity bundan sonra kesinlikle sürmeden çıkarmam bi yere dediğiniz kremden memnun musunuz bu arada
Nekwam Aass bir tanidikta gitmis kremsiz denize ben de otacinin gunes kremi vardi onu verdim cok iyi geldi canim hem de dogal tavsiye ederim icinde kakao havuc yagi var gecmis olsun ⚘ Hem acisini hemen hafifletti.