Minikkurbagam 3,5 aylık oğlum var son iki gündür uykusunda ve uykusuna dalarken çok sıçramaya başladı bu yüzden uykusu da bölünmeye başladı. Bu ayda normal midir bu sıçrama yaşayanınız var mı acaba ? Bunun için de doktora gidilir mi ne yapsam bilemedim 🤷🏻♀️
Aybarsefeee Minikkurbagam benimkide iç cekiyo sanki kabus görüyor gibi. Yanağımi yuzune yasliyorum ellerini tutuyorum sakinliyor
Seymayusuf Minikkurbagam bebekler anne karni gibi dar ortama alistiklari icin ilk zamanlar zorlaniyorlar ama biraz buyumus sizinki kundak mi yapsaniz acebe battaniye ile sarip cok sıkı olmayacak sekilde
Duygu_26 Minikkurbagam benim kızım da 3 ay 5 günlük ilk uykuya geçerken çok aşırı sıçrıyor. Bende normal mi diye merak ediyorum 😏
Minikkurbagam Aybarsefeee iç çekme de var bizimkinde kucağıma alıp sakinleştirip geri yatıyorum bazen
Minikkurbagam Seymayusuf kundak asla kabul etmiyor deliriyor içinde denedim ama ellerini çıkarmak için çırpındı durdu
Aybarsefeee Minikkurbagam doktora gitmeye gerek yok diye düşünüyorum çünkü her bebekte varmış o. Siz içinizi ferah tutun