Dilekmert42 Kızlar oğlum 8 aylık 4 gündür ateşi 38 38.5 arası galiba diş cıkartıyor. Başka belirtileri varmı diş çıkarmanın? Ve bu süreç ne zaman geçecek😞uyku düzeni de alt üst oldu 1 buçuk saatte bir uyanıp emmek istiyor 🤦🏽♀️
Ftmvrs13 Dilekmert42 4 gündür ateşli ve hala dr götürmediniz mi benim kızımda 8. Ayında diş çıkardı ateşili idi ve iki gün boyunca düşmedi dr götürdüm ki Boğaz’ı enfeksiyon kapmış antibiyotik kullandık lütfen dr götürün çok geçmiş olsun
Smyra58 Dilekmert42 bizde bi on beş gün önce sizin gibiydik dr aradık diştir dedi baya baya çok ateşi vardı bol bol duş aldırın duş aldırdıgınız suya sirke katın biraz rabbim şifa versin
2lokummannesiii Dilekmert42 bilmiyorum ama oğlumunda ateşi var. Düşüp çıkıyor diye doktora götürdüm diş etkeri şiş ancak geniz akıntısı varmış. Bu yüzdenmiş ateşi.
Dilekmert42 Ftmvrs13 doktora ve hastahaneye götürdük ayrı ayrı yurtdışın da oturduğumuz için antibiyotik verilmiyor. Sadece fitil verdi ama çok faydası da yok
Ftmvrs13 Dilekmert42 kuzum tekrar götürmeyi denedin mi dört gündür düşmeyen ateşe müdahale edilmez mi ya kendi ülkemin gözünü seveyim
Dilekmert42 Ftmvrs13 evet hatta ısrarla yarın yine randevu aldık tekrar götüreceğiz gerçekten kendi ülkemiz sağlık konusunda çok iyi değeri bilinmiyor 😔 bizim Burda hiç gerekli müdehale yapılmıyor acil gittiğimiz halde çocuğum 5 saat hastane de bekletildi ve hiç bir halt yapılmadı
Ftmvrs13 Dilekmert42 canım soğuk kompres yapabilirsin calpol yada parol dolpen dönüşümlü verebilirsin bezleri ıslatıp koltuk altına bacak yarılarına koyabilirsin ayaklarının altına limon sürüp çorap giydirip yarım saat sonra ateşini tekrar ölçersin şifa olur inşallah benim bildiklerim bu kadar çok geçmiş olsun
zelis-11 Paranox fitil günde üç defa verebilirsin bende şuan aynı durumdayım 3 gün oldu 38,9 ateş boğaz enfeksiyonu. Antibiyotik kullanmıyoruz henüz. Ama fitil geçiçi rahatlatıyor. Yarın bende götürücem
GkhanKbr Dilekmert42 Yurt dışında olmayan anlamaz 🤦🏽♀️ Bizim ülkemiz gibi ha deyince gidilmiyor randevusuz ve son noktaya kadar müdahale de bulunmuyorlar maalesef. Zaten çok hasta bakmadıkları için de oldukça acemiler. Allah kolaylık versin gerçekten. Eklem yerlerini ıslak bezle sil istersen canım sirke al bulabilirsen sirkeli su ile silersin. İnşallah hemencik geçer 🤲🏼 Zalım Almanya’dan selamlar 🇹🇷
Dilekmert42 2lokummannesiii benimkinin dş etleri aşırı sıcak ve çok kaşınıyor bende anlamadım dişmi yoksa enfeksiyon mu
2lokummannesiii Dilekmert42 evet aynen bende öyle dedim. Ancak 38 i geçmiyormuş diş ateşi doktorum öyle yazdı bugün.
Dilekmert42 GkhanKbr kesinlikle duygularıma tercüman oldunuz çok berbat sağlık konusunda burası aleyküm selam canım 🥰