Dygg Merhaba arkadaşlar 35 günlük bir kızım var her beslenmeden sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum bazen hemen çıkarıyor bazende 15 20 dk uğraşsamda çıkmıyor bende gazının olmadığını düşünüp o şekilde yatırıyotum ama içimede sinmiyor tam başına gelen var mı her beslenmeden sonra illa gaz çıkarmı çıkmalı mı??
Defnedilan34 Dygg hiç çıkarmadım gaz vs çok nadir aklıma gelirse yapıyordum oda 2 3 günde bir şükür gaz sorunu hiç yasamadim 7 aylık olduk
DenizEliz Dygg eğer gazını çıkaramıyorsan sırt üstü yatırma yan yatırarak bırak ya kusarak çıkarır gazını ya da normal bi şekilde kendi çıkarır tabi sancısı vs yoksa. Eğer kucağımda çıkaramamışsam kızımı hemen yan yatırırım iki sırtını sıvazlarım hemen çıkartır gazını. Her emzirmeden sonra evet gazının alınması lazım yoksa birikip çok büyük gaz sancısına neden olabilir
Miray00 Dygg gündüzleri beslediğim zaman bende 15 20 dakika ugraştığımda çıkartmadıgında yatırıyordum fakat geceleri 1 saat ugraştıgımı bir saati sonundada çıkarttıgını bilirim alerjik bir bebek ve çok gazlıydı oyüzden çıkartmadan yatırmazdım eğer omzumda çıkartamazsam yüz üstü yatırıp o şekilde yapıyordum o zaman daha çabuk çıkarıyordu doktorumuz da geceleri çıkartmamı ve reflü yatagı kullanmamızı söylemişti zaten başından beri reflü yatagı kullandık
Nisa0965 Dygg yok bence ben uyudu mu uykusunu asla bölmüyorum bi de benim kızımın uykusu çok hafif belki de o yüzden de
Song Ben denoyle yapıyordum max bir saat uyuyordu gaz yuzunden kalkıyordu,bence nenolss ds yine de gszını cıksrmaya calışın ama bizim gazımız bildiğşn bir haftadadır rahat cıkıyo biz dem 41 gunluk olduk rahatlama dedıkleri bu olsa gerek🤪
Ezgidnzada 40 miz cikali 1 hafta olacak sizi üzmek istemem ama gaz sancıları hala devam ediyor 🙁 tamamen çocukla alakalı bir durum hespi farklı
Dygg DenizEliz evet evet ben gazını çıkarsam bile yan yatırmaya özen gösteriyorum hele ki gazını çıkarmayınca mutlaka yan yaptırıyorum
milasmommy 44 günlük olduk bende her emzirmeden sonra çıkarmam aklıma gelirse çıkarırım çünkü kendisi hallediyor o işi 🤣
Dygg milasmommy maşallah ne güzel ben %80 çıkarıyorum ama yinede tedirgin oluyordum böyle bir kaç kişiyi görünce sizin gibi biraz daha rahatladım 😁
masalsii Miray00 gazı alttan mı çıkarmalı illa? Benım 34 gunluk bebegım sırtını sıvazlayınca gegiriyor genelde alttan gaz çıkarmıyor kaka yaparak atıyo ama hep memede emerken uyuya kalıyor gaz için ugrasırken uyanıyor. 🤦🏼♀️ Bazen ellemeden yatağa koyuyorum uyanmasın diye
Miray00 masalsii bizimki her iki türlü çıkarıyordu alerji doktorumuz söylemişti kesin çıkartsın gazını diye ama alt üst onu hiç sormadım açıkcası bende. Valla bizimkiside uyanıryodu ama mecburen bir saate olsa çıkartırırdım 🤷🏻♀️
Aka2020 2 aylık bebeğim mutlaka her emzirmeden sonra çıkarana kadar uğraşıyorum. Çok fazla gazı var çıkarmazsam kıvranarak uyanıyor