Meralada Merhaba hanımlar nasılsınız.öncelikle sormak istediğim 4.ay aşı olacağız haftaya çok ateşi olurmu.2.ay aşısında aşıdan sonra ateşi çıkmasın diye ateş düşürücü fitil verdim çok şükür birşey olmadı.4.ayda ki aşı nasıl?
Papatya Meralada Şimdi ki aşılar çok ateş yapmıyor. Bağışıklık kazanması için ağrı kesici ateş düşürücü vermemelisiniz. 38 olursa verin ama 37 37,5 olursa vermeyin bence. Tabi doktorunuza da danışın.
Mineoksuzz 2. Ay aşısı bize ateş yapmıştı baya fitil vermiştim 4. Ay aşında hiç ateşlenmedi çok şükür uyurken ağladı ara ara sanırım aşı yerleri acıdığı için ona da gece yatırırken hiç uyumamıştı calpol verdim ağrısı geçsin diye
Sarelim Bızdede hıc ates olmadı. Doktor atası çıkmadığı surece cqlpol bile verme dedi. Ası yerını kolonyalı pamukla ovmak yeterli dedi.
Noyanefe Ya kızlar bu 2.ay aşısı 60.günde yapılıyor değilmi benim kafam karıştı doktoru iki ayı tamamladıktan sonra dedi 60 günlükken iki ayı tamamlamış olnuyormu zaten iyide sağlık ocağıda 3. Ayda bida aşısı var demişti ben anlamadım bu çocuğun ikinci ay aşıları 60 günlükken yapılmıcakmı
Sarelim Noyanefe ası 2 ayı doldurduğunu evet. Zaten hemşire ası kartına yazar. 3 ayda rota acısı var ama ağızdan alınıyor. İsteğe baglı. 4. Ay normal ası var
Noyanefe [bilinmeyen] e bize bunlar neden 3.ay dedi ki acaba ya ben bi sağlık ocağını arayım atlamayalım