Alparslanim Hayırlı geceler kızlar bisey sorucam 3 ay3gunluk bebeğim var uyumadan mama veriyorum oğluma bazen 1 defa bazen2 bazen hiç kalkmaz sabaha kadar korkuyorum uyandırıp mama versem mi acaba
Tubafadime Alparslanim eğer gündüz uykusu yoksa uyandırma ne zaman inanırsa o zaman ver benim bebegimde gündüz uyumaz gece uyurdu daha çok değişecek uykusu emin ol.
A1s2a3m4 Alparslanim emmiyor anladığım kadarıyla mama memeden daha tok tutar diyolar o yuzden 5 6 saat uyumasında sakınca yok gibi bence
Alparslanim Dygg korkuyorum bazen 11.12 gibi verip sabah 6.7 gibi uyaniyo gündüz uykusu yok ama gece uykusu güzel şükür
Kereminannesi09 Alparslanim doktorumuz bize gunduz 2 3 saate bir emzir uyursada uyandir demisti ama gece dokunma 6 7 saat bile uyuyabilir demisti gerci ben gece hic okadaar uyudugunu bilmem ama uyandirmayin 6 saatide gecirmeyin zaten aciksa aglar uyanir onun keyfi yerinde bnce sende firsati degerlendir uyuyup dinlen
Dygg Alparslanim hiç birşey olmaz canım bırak uyusun çocuk rahatca acıksa o uyanır kendi zaten durmaz uyumaz