Prensess Bebegine keci sutu iciren varmi kapali mi acik mi satin aldiniz esim arkadasndan acik olarak almis ne kadar sure pisirmeliyim acaba yazarsaniz sevinirim
Nurtupu Prensess ben açık almıştım normal süt pişirir gibi kaynadıktan sonra 10-12 dk kaynattım öyl verdim
Kbra89 Prensess ben açık olarak alıyorum bulunduğum ilçe de civar köylerden bulma imkanım var onu normal süt gibi kaynama noktasına geldikten sonra 15 20 dk kadar kaynatıyorum
Deletedmom310 Hapyy canm bende migrostan kutu şeklinde almak istiyorum ondan yoğurt yapılıyor mu acaba
Elifnur12 Kbra89 canım kaç aylık olduğunda verdin doktorlar hangi aylar aralığındaverebilirsiniz diyor keçi sütünü
Nurtupu Prensess doktorumuz inek sütünden hiçbir farkı yok özellikle içirmeye gerek yok dedi bi daha almadım bende
Kbra89 Elifnur12 ben keçi sütünü süt olarak değil de yoğurt olarak verdim 11 aylık şuan yeni başladım
nicu Prensess baltalı marka keçi sütünün bütün ürünlerini kullanıyorum ek gıdaya geçtiğimizden beri doktorumuzun tavsiyesi ile. Yoğurdunu falan evde yapıyorum. Açık sütteki bakteri durumu bebekler için riskli demişti bize doktorumuz bu markayı önerdi o yüzden
Mom9 nicu keçi yoğurdunu mayalarken kaç sn tutuyorsunuz inek sütündeki gibi tuttarmadım ben bi türlü 🙄 bi de ilk maya olarak ne kullandınız
ZeynoEce Nurtupu keçiler dallardanda ot yedikleri için yoğurdu sütü iyi olr der annem açıkcası araştırmadım ama bende almak istiyorum şu sıralar. Hatta bi arkadaşımız kanserdi keçi sütü arıyordu besin değeri iyi diye bilemedm
SinanzehraNeva Aryasare nasıl yaptınız yoğurt ben aldım yaptım tutmadı acaba mayası inekten olduğu için mi tutmadı
Alinadefne Prensess evet ama yarısına. Su koy cnm dırek olarak keçi sutunagır gelebılır yada bazı ları yarı ınek yarı keçi yapıyolar bn su koydum bıraz oyle verdım