cansuaydin Güzel anneler selam. Bebişim tam beş ay üç günlük bugün.. saçlarım aldı başını gidiyor, cansız, aşırı dökülüyor ve asla şekil almıyor.. yardiiimm😭
Hayhay cansuaydin az önce duştan çıktım depresyona gireceğim neredeyse😄 çözüm yok heralde hamilelikteki dokulmemenin acısı çıkıyor sanırım. Ne zaman geçiyor acaba?
Deletedmom240 cansuaydin demir ilacı kullanıyor musunuz? Bana doktorum demir takviyesi vermişti. Doğumdan sonra bir süre saç dökülmesi devam etti şuan sıkıntı yok, geçiyor bu durum.
ZeynoEce Hunharca dökülüp sonra yenileri çıkıyor. O sırada tam bir kınalı yapıncak oluyosunuz saçınızın yarısı uzun yarısı kısa. Herhangi bi vitamin eksikliği hormon bozukluğu yoksa hellales diye bi şampuan var o bana iyi gelmişti..
Dima Yaaa bende aynı dertten müzdaribim 4 ay 18 günlük oğlum birden başladı dökülme hamileyken içtiğim vitamini içmeyr başladım bakalım işe yarayacak mı
Dygdgn Hamilelikte dökülmeyen saçlarm tutam tutam dökülüo gür saçlarım var hala ama mecbur sürekli topluyorum ona rağmen heryerde saç bebişin ellerinden üstünden topluyorum