Bahar23 Şu seminer programı için müdürümüz yazı gönderdi öğretmenler kurulu toplantısı için watsapp üzerinden fikrimizi istiyormuş ben bu sene ücretsiz izin deydim eğitimle ilgili hiçbir şeye katılamadım bu beni kapsamıyor değil mi
MirzaHamza02can Bahar23 hocam ben de ucretsiz izindeydim mart sonunda iznimi bozdurdum simdi 3 donemdir okuldan uzagiz ne olacak ne fikrimiz olacak hic bilmiyorum🤷♀️keske sadece whatsap olsa yine skntı degil,bir de zoom var
MirzaHamza02can Bahar23 Ebadan videolar izpenir whatsaptan cvp yazilir ama canli yayina katilip bilmedigimiz siniflar ogrenciler icin ne diyecegiz ki 🤷♀️
Deletedmom240 Bahar23 ücretsiz izindeyseniz muhtemelen sizi kapsamıyordur öğretmenim. yani mantıklı olan bu gibi duruyor, okul açık olsaydı katılmayacaktınız izinde olduğunuz için sonuçta.
Deletedmom240 Bahar23 Öğretmenim biz de bugün zoom üzerinden kurul toplantısı yapıyoruz. (Toplantıya ara verilince hemen size yazmak için geldim😅) Bizden de sizinki gibi wp üzerinden özellikle uzaktan eğitim süreci ile ilgili fikirlerimizi ulaştırmamızı istedi fakat zorunlu tutmadı. İsteyenler göndersin şeklinde konuştu.
Deletedmom240 MirzaHamza02can ben eksik okumuşum. Ücretsiz izindeyim dediğini sanarak cevap verdim. Eğer başlama yaptıysa toplantıya katılması gerekir sanırım. Ama buna en doğru cevabı idarecileri verecektir. Sadece tahminde bulunabiliyorum.