Marinedeniz Kizlar hamileyken doktorun verdigi multivitamini emzirirken de kullanmaya devam ediyor musunuz? Normalde hamile ve emziren anneler icin yaziyor vitaminin uzerinde cunki
Deletedmom276 Marinedeniz 6 ayda bir kan değerlerime baktırıyorum; sonuçlara göre doktor tavsiye ederse evet ama şu zamana kadar doğumdan sonra hiç kullanmadım. Gereksiz ve doktor yazmadan kullanımı ileriki yaşlarda kansere davet çıkarıyormuş.
Marinedeniz Deletedmom276 ben de kararsizim devam edip etmemek de ama sut verdgmz icin takviye almak iyi mi gelir ki diye dusundum bilemedm acikcasi
Deletedmom276 Marinedeniz eğer ihtiyacınız varsa tahlil sonuçlarına göre almakta tabiki fayda var, eğer yoksa ihtiyaç boşuna kullanıp bedenimize de zarar vermiş oluyoruz.
1prens1prensesannesii Marinedeniz hamile iken elenatal 1 kullanıyordum şimdi 2 emziraj anneler için şöşnde omega 3 feln var
Semipermeable Mickeylover aynen ben de bunu kullaniyorum doktordan ben istedim ama takviye bir seyler verecek misiniz diye
Seymayusuf Marinedeniz hamileyken cok duzenli kullanmistm dogumdan sonra biraktm ama kullanmayi dusunuyorm enerji vermesi acisindan