DefneRana3881 Kızlar bugün rutin kontrolümüzde doktorumuz bıngıldağı kapanmaya baaşlamış 3 damla verdiğin d vitamini 1 damlaya düşür dedi (zaten düzenli vermiyordum d vitaminini) bilgisi olan varmı başka neler yapaym
AselZeynepli DefneRana3881 merhaba dun bir video izledim dr ali fuat serpenin videosu diyor ki bingildagin d vitamini ile ilgisi yok
Zeydor Bizim bebegınde bıngıldagı aynı durumda doktor onemlı olan basının buyumesı dedi. Ama ben de bir gun d vitamini veriyorum bir gun vermiyorum acaba 1 damlaya mı dusursem ben de🙄
DefneRana3881 Zeydor ama bana bir gün ver bir gün verme demedi direk 1 damla yeter dedi siiznkini doktormu söyledi kaç aylık başladı kapanmaya
DefneRana3881 AselZeynepli evet bende nette birçok sitede okudum d vitamini ile ilgisi olmadığını ama doktor öyle dedi malesef bende anlamadım 😞
Yabrukus AselZeynepli d vitamini kemiklerin gelişimi ile doğrudan alakalı doktorlar belki o yüzden söylüyodur sonuçta kafadaki kemik kafa büyümeden sertleşir kapanırsa kafa küçük kalabilirmiş bende bir tanıdığım doktordan öğrenmiştim.
Zeydor Ben de bıngıldagı erken kapanan cocuklara bazı doktorların d vitamini vermediğini duymuştum ama tam bilmiyorum tabi doktor ver demıstı ama yine bir danısayım