Deletedmom896 Kızlar 55 ile hamile kalıp 72 ile doğuma gittim 3 ay oldu doğum yapalı şuan 58 kiloyum Biraz daha vermem lazım ama ilginç birşekilde basenlerim gitti varmı benim gibi olan
Deletedmom896 Ebrar_kusum ilginç olan kısım şu hiç birşey yapmadım yıllarca çok çektim basenden ama şimdi yoklar
Tesekkur Cok degisik ya valla sizin adiniza sevindim cunku kendimden dusunuym su yasima kadar hic basenim yoktu ama hamilelikten sonra resmen bi basenim genisledi kemiklerim acildi sanki eski kilomdan zayif olmama ragmen daha genisim
Deletedmom896 O yüzden merak ettim sordum bulunduğum ev dubleks hamileyken de çok indim çıktım keza şimdi de öyle acaba merdiven mi etki sağladı
Birponcikannesi Deletedmom896 dümdüz poponun olduğunu düşün yakışırmıydı kilomalsam göbekten alıyorum biraz alttan alsam ama hamilelikte bile tek göbeğim çıktı 😔
Sahiniimm38 Ben iki gündür basen eritme hereketi yapiyorum gunde 50 tane olmasına ragmen ayiptir soylemesi geberiyorum hamliktan iki gun cektim bugun iyiyim faydasi cok ama hemen sarkiklari sertlesiyor bicim alıyor