Hyrnnsa Merhaba iyi akşamlar benim bebeğim 38 günlük hiç böyle kusmazdı ağız dolusu kusuyo çok yediği için düşünüyorum ben ama bilmiyorum hasta mı oldu acaba ateşi de yok
Princesmotherr Hyrnnsa yok canim doymayi bilmedikleri icin fazla mamayi cikariyo.kussa hafif peynirimsi puturlu olur.ama su gibi kusuyosa fazla mamayi cikariyodur.
ayazlianne Hyrnnsa canım benim bebeğim öyle kusarsa anlıyorum ki idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Çünkü 3 kezde öyle oldu
Ozlemberkay Hyrnnsa yok cnm sutun cok ondandir bnm oglumda sutum o kadar coktuki hogsum tas gibi oluyordu yani sutumuz iceride eksiyor onlarda emdigi zamn. Kusuyor dikat ediyorum kac gunr kusmuyor sende dikat et
Hyrnnsa Princesmotherr peynirimsi kusuyo iki seferdir dolu dolu parçalı böyle ondan önce su gibi kusuyodu bilemedim bide burun tıkanıklığımız var
Hyrnnsa Ozlemberkay benim göğsümde bazen taş gibi oluyo çok yiyo evet ama ne bileyim ilk bebeğim telaş yapıyorum biraz
ayazlianne Hyrnnsa benim 17 günlükken oldu canım sıcakla alakası yok bünye kendi üretebiliyor. İhmal etmeyin götürün bence
Ozlemberkay Hyrnnsa cnm sn bi ikign bnim dedigimi yp bi eger kusmasi duruyorsa bol bol ogluma dua etns yeterli olur
Ozlemberkay Hyrnnsa mesela bikma cok olsn asiri yeme bebeginin doyacgi kadar dolsn gogsun az ye ki cok cok olmasin eksimesin sutun evet bazn sutumz cok olsn diyoruz ama onlara zarar veriyorz