elifzeze Günaydın kızlar 👋😊 Kullanıpta memnun kaldığınız ya da memnun kalmadığınız bebişlerin poposu için ıslak mendil önerilerine ihtiyacım var 🙏😍
NaimeYilmaz elifzeze o kadar çok gidiyorkı ... İlk zamanlar dalin almıstm ebebegın markasndan almıstm sonra ıyıce arastırınca yenıdogan kullanmam gerektıgını ogrendım 25 gunluguz tam 15 paket yenidoğan bitmişti ay sonu olunca dalinle diğerinide kullanmak zorunda kaldım bu gıdısle pamuga gecıcem batıcaz yoksa 🤣 unıbaby yenıdogan cok ıyıydı gene ona devam edicem önerebilirim pısık kremı kullanmıyorm sadece kakayı gec gorursem onlem amaclı kullandm hıc pısık etmedı hıc bırı 🌸
Damladerin elifzeze sleepy zeytinyağlı ve pamuklu yeşil pakette çok güzel kokusuda dokusuda ben onu kullanıyorum
Glsnkzlc elifzeze Ben pamuk kullanıyorum sadece dışarıda kullanmak için Prima yeni doğan almıştım ikinci paketi bitmedi bile daha 3,5 aylığız bu arada ve hiç pişik olmadık
Damladerin Glsnkzlc ilk 4 ay bende pamuk kullandım pişik olmadı ama sonra ister istemez ıslak mendile dönüyor olay
OlgaArslan elifzeze sleepy nin ve hugies in yenidoğan kullandık arada indirimden aldığım dalin uny baby soft ve sensiyive yi kullandım 5 aydan sonra komilinin kapaklı olanından kullandık diyerinden çok çok daha iyi ve çok ta memnunum ve arada indirimde dalin uni baby buldukça stokluyorum
Eymenimsefa İlk günden beri Komili yenidoğan kullanıyorum fiyatı daha cazip bide hepsi buradadan alıyorum bir koli daha uyguna geliyor bu zamana kadar pişik olmadı
Lilium elifzeze uni baby sensitive kullandım biraz kuru gibi ve pahalı. Kakayı tam temizleyemiyor tek seferde tahriş ediyor gibi geldi. Primanınkini kullandım o da değişik kokuyor anlamadım sevmedim. Evde Sleepyninki vardı şimdi onu kullanıyorum çok memnunum.
mosimosi Birçok marka kullandım. Primadan memnun kalmadım, kokusu çok kötüydü. Bebedor, uni baby, baby&me. En çok bunları beğendim.
Cinar_kaya elifzeze uni baby kullanıyorum doğduğundan beri hiç pişik olmadık uni babynin pişik kremini de kullanıyorum aynı şekilde sadece önlem amaçlı 2-3 değiştirmede bi
deletedmom01 elifzeze Ben normalde hepsini çoğunu denedim sleppy çok ince onu beğenmedim molfix aldım o sleppye göre daha iyiydi şimdi uni baby kullanıyorum kokusu hariç gayet güzel diğerlerine göre biraz daha kalın duruyor en azından silmek daha kolaylaşıyor silmeden önce her ihtimale karşı bi suyun altına tutup sıkıyorum ben
deletedmom01 elifzeze Ayy bir de baby&me galiba adı onu da çok beğendim tavsiye ederim indirimli 3 paketi 12 tl ye almıştım e bebekten
ikos58 elifzeze sebamed ve prima hassas kullanıyorum ikisinden de çok memnunum pişik yapmıyor ama kaka yapmadığı sürede pamuğu ıslatıp silmeyi tercih ediyorum