Ereneren Hafizenr ücretsiz canım, sağlık ocakları, devlet hastaneleri, toplum sağlığı merkezleri ücretsiz takıyor
canimoglum53 Hafizenr ucretsiz canim arkadaslarim hep taktirdi devlette :) ozelle bir farki yok galiba
Zehra22 Ereneren Gerçektenmiiii yaa ne güzel bende kocamın parasını almasını bekliyorumki gidip takdiricam ama burası Azerbaycan ve parasız yapmıyorlar maalesefki☹
Momofkerem Ereneren sağlık ocağı ve aile sağlık merkezleri yapmıyor sadece hastanede olduğunu söyledi ebemiz bana Bursada yaşıyorum siz hangi şehirdesiniz
Ereneren Hafizenr fark varmi bilmiyorum canım, ama devlette takılan 10 yıllık hormonsuz diye biliyorum. Özelde hormonlu spiral seçme hakkın var ama özelde herhalukarda parali yapacaklar. Dev. Hast.istersen smear testide yaptırabilirsin.
Eylul06 Ben devlet hastanesinde taktırdım 10 yıllık hormonlu dedi dr vücudum alışana kadar zorlandım ama şimdi iyiyim
Eylul06 Hafizenr kanamam cok oldu mens ara kanama karıstı gitti 3 ay 15 güne birr mens sonra ara kanama şeklinde gitti şimdi bünyem alıştı ve düzenli mens ve ara kanamam cok nadir yorulursam falan oluyor
Rmys19 Eylul06 mens dediğiniz adet mi acaba bide hormonlu nasıl oluyor hormonsuz nasıl oluyor bende taktırmayi düşünüyorum da teşekkür ederim 💞
Hafizenr Eylul06 anladım canım bünyeden bünyeye çok değişiklik gösteriyor herkeste. Yazz doğum kontrol hapı kullanmaya başladım mide bulantısı baş dönmesinin maffetti beni dün gece bıraktım içmeyi. Çocuğumla ilgilenecek vaktim kalmıyor. Spiralden korkuyorum ama başka çarem yok gibi 🙄
Eylul06 Hafizenr bende cezarette kullandım spiral öncesi 1 paket bitiremedim bana o spirale bakarak daha agır geldi eger bünyen alısırsa cok rahat bir korunma yöntemi
Hafizenr Eylul06 vücuda hormon yüklemektense iyi bir yöntem bencede. Nasip olursa bu cuma gidicem doktora bakalım artık. Bilgin için çok teşekkür ederim canım 😘
Ereneren Momofkerem Konya nin ilcesindeyim, sağlık ocakları artık takmıyor, burda toplum sağlığı merkezi var, oraya yönlendiriyor. En mantıklısı hastane sanırım