Caculle Selam kızlar bebeğim 1,5 aylık sütüm kesildi kesilcek emziğe alıştırmam lazım ama bir türlü tutturamıyorum. Gün içinde sürekli memede durmak istiyor tamamen kesildiğinde nasıl sakinleştiririm nasıl sustururum bilmiyorum
Ebru52 Caculle şu bir gerçekki süt emzirdikçe ve sıvı tüketdikçe artıyor özellikle şu ve karpuz ayriyetten humana steel tea gerçekten etkiliyor emzikle ve mamayla çocuğunuzu kendinizden ayırmayın heleki şu dönemde bir damla süt bile onun için çok önemli bende çok sknti yaşadım sütum çok azdı kilo kaybı oldu doktor mama başladı ama bıraktım mamayi işi gücü sadece onla uğraştım sadece meme verdim böylelikle sutum arttı çok şükür . Bebeginize ve kendinize yazık etmeyin zik bebeğe söylenmiş ilk yalandır
Habibe2746 Caculle surekli emzir canim yapacak bisey yok emzigi de uykuyla uyaniklik arasinda tuttur o zaman tutuyo bir de ben hala mama veriyorum aç bebek uyumaz
Caculle Melekliiik kesilmese de çok az yeterli değil. Aslında mamayla doyuyor benim sütüm ek gibi bişey oluyor artık
Dkk Caculle dereotu yiyin , nerdeyse yediğiniz yerde gelmeye başlayacaktır . Eğer artmasını istiyorsanız
Deletedmom276 Caculle düzenli beslenip yeterli su içip dinlenebiliyor musunuz ve stresten de uzak duruyorsanız sütünüz azalmamalı genetik bir sorun yoksa eğer.
Caculle Ebru52 yok canım emzirmiyim de emzik veriyim demiyorum zaten. Mamadan önce de sonra da emiyor. Tokken de memede duruyor beni emzik olarak kullanıyor. Sütüm olsa sorun değil alıştım bütün gün yapışık oturmaya :) ama işte koca gün boş meme emiyor süt gelmediğinden. Gelmedikçe sinirleniyor sanki çırpınıyor gibi hareketler yapıyor üzülüyorum ben de. Emzik verebilsem gezdirip oynatıp ilgisini dağıtabilirim diye düşünüyorum en azından kendini sıkıp sıkıp ağlamaz
TalentedMom Caculle canım benimki de ilk 2 ya hiç bir emziği tutmadı hep öğürdü çok emzik değiştirdim 2 aydan sonra Philips acenten ultra air emziğini aldım sadece onu tuttu
Caculle TalentedMom avent freeflow almıştım ben de arkadaşımın tavsiyesi üzerine ama öğürüyor dediğin gibi
Aysenurserkan Caculle canım bnde öyleydim wee baby emzik kullanıyoduk. Onu almadı sonra aventin damaksız düz olanını aldık onı aldı suan emiyor dene bnce 0-6 aylığını al
canimoglum53 Caculle bizimde oyleydi canim. Benimki 6 aylik ama sutum cok az. Ara ogun gibi kullaniyor sutumu.. ben emzige 3 aylikken alistirdim. Cokta rahat ettim. Her emzigi denedim wee baby chicco nuk vs ama bir tek philips air aldi. Onuda pat diye almadi ama diğerleri gibi itmedi de. 1 ay ugrastim o atti ben tutturdum simdi cok sukur hersey yolunda :)
Cin Caculle sütüm kesilecek diye düşünürsen kesilmemesi imkansız. Emzige alışyırmak yerine kendini pozitif tutup daha çok emzirerek arttırmalısın sütü. Bir de kesileceğini nasıl anladın ki?