Funda16 Kızlar ishal yüzünden tahlil yaptırdım rota pozitif çok üzgünüm pozitif olan var mı başka hiçbir belirti yok neşesi yerinde bu hafta rota aşısını yaptıracaktım onu da yaptıramayacağım ne yapacağım bilgisi olan başına gelen varsa bilgilendirebilir mi
aysegullerg Funda16 çok geçmiş olsun biz rota aşısı yaptık ama biraz ishali var ama herşeyi normal şuan acaba aşıdan sonrada rota olur mu?:(
Sennha Funda16 çok geçmiş olsun kardeşimde olmuştı 1 hafta serum tedavisi gördü iyileşti hastanede ama onun ishali çoktı günde 20 defa yapıyordu
Funda16 aysegullerg yani oluyormuş ama aşı yaptıranlar hafif evde atlatıyormuş biz ne yapacağız bilmiyorum ne olacak çok korkuyorum
Funda16 Sennha bizim şu an en fazla 4 çok değil yani artacak mı bilmiyorum ben kakası sulu diye yaptırdım tahlili aslında belirti bile yok ne yapacağım bilmiyorum
Sennha aysegullerg 20 defayı bulıyordı canım ya bide iştahsızlık kusma vardı baya ne yese kusuyordu 6-7 aylık dı rota olduğunda
Sennha Funda16 iyi yapmışsın canım her ishal rota değil tabiki ama test yaptırmak iy olmuş bende oğlumun aşısı olmasına rağmen her ishalinde test yaptırırım