Melinamm Kizlar Humana kullanmaya basliycam gunde kac defa icmek gerekiyor? Siz faydaisni kac gunde gordunuz? Hemen gosterirmi faydasini? Gunduzleri sutumu arttirmak icin kullanicam
invisible33 Melinamm bende yeni başlıcam kimyonlusunu içiyordum bende yorumları dinlemek adına burada bekleyeyim 🙏🏻
Gokcekusum Ben ilk başta günde iki defa kullanıyordum ve gerçekten çok ise yaradı şimdi günde bir steel tee bir de rezene kimyon içiyorum gaz sorunu olmasın diye :)
Gokcekusum Melinamm canım valla bır iki güne etki ediyo bebegimin memede daha uzun süre yutkunmasindan anladım arrtigini ben :)
Melinamm Gokcekusum yaa insallah bende de oyle olur canim 🥰🙏 cok mutlu olurum ya geceleri cok iyi sutum gercekten ama gunduzleri azaliyor umarim gunduzleri arttiririm sutumu
Melinamm Momss09 rezene kimyon karistiripmi iciyorsun? Ben de basladim rezeneyi gunde iki kere sabah aksam iciyorum bide humana cayini 3 defa icmeye basladim sabah oglen ve aksam bakalim etkisi nasil olcak
Momss09 Melinamm Evet 1 çay kaşığı kimyon 2 çay kaşığı rezene olarak demliyorum içiyorum. Helva,dereotu ve bolca su tüketmeye çalışıyorum
Gokcekusum Melinamm inşallah canimm semizotu da ye hergun ve su içmeyi ihmal etme en onemlisi su :) bende hala mücadele ediyorum zaman zaman yetmiyo doymuyo diye endişeleniyorum çok zor gerçekten sorumluluk omuzlarimizda ek gıdaya geçmek istiyorum bir an önce 🤭
Melinamm Gokcekusum valla bende onu bekliyorum sabirsizlikla ek gidaya gectikten sonra en azindan rahatlariz 🙈