aysegul_gulec Bebeğim 1 ay 23 günlüğz gunde enaz iki kere fiksirtarak kusuyor , 4 kereyi de buluyor kusmasi ,neden olabilir bu kusmalar, coronadan dolayi dktra gitmek istemiyorum ama kusmasi da beni çok endişelendiriyor 😔
Deletedmom896 aysegul_gulec gazı çok iyi çıkmamış olabilir yada reflü belirtisi ama 2-3 kez fışkıracak şekilde kusuyorsa Dr a görünmeniz gerekiyor önleminizi alıp görünün yoksa kilosunu da etkiler
galadriel aysegul_gulec yenidoğan reflüsü sık görülür korkulacak bişey değildir gazını iyi çıkarın emdikten sonra hemen yatırmayın
aysegul_gulec Deletedmom896 sutum cok geliyor galiba emerken cok hizli yutknmak zorunda kalıyor o da gaz yapıyor ondan kusuyo olablr diye düşünüyorum baska bisey gelmiyor aklima 😔
Sunasenel aysegul_gulec Fışkırarak kusuyorsa reflü olma ihtimali yüksek canım reflü yastığı alın ilk iki ay sadece onda yatması gerekiyor
aysegul_gulec Deletedmom896 onu da denedim , geceleri uyurken emdigi zaman bisey yok, ama sabah kusmaya başlıyor gün içinde aksama kadar uc kere kusuyor az da degl qgiz dolusu fışkırarak kusuyo
aysegul_gulec Deletedmom896 sağolun çok teşekkür ederim ilgisiz kalmadgnz için 2 aylik kontrolüne az kaldı kontrole bi gidelim ona göre onlemimi alıp doktora goturcem ☺️
aysegul_gulec Sunasenel ilk iki ay yatmasi gerekiyorsa iki aylik olmasına bir hfta kaldi yinede kullanmalimiyim şimdiden teşekkür ederim 🙂
Sunasenel aysegul_gulec kullanabilirsin tabi doktorlar ilk iki ay kullanılması gerektiğini söylüyor reflü olmaması için ta ki şikayetin devam ediyorsa kullanmaya devam edebilirsiniz
Aslhanozkaya Merhaba benim bebeğimde de aynı sorunlar vardı 2 aylıkken ağız dolusu kusuyordu bi günde 10kere kustugu bile oluyodu hem kendi üstümü hem onun üstünü değiştirmekten yılmıştım. Ve kilo alımı şoo düşüktü. Reflüsü vardı ve aynı zamanda çok fazla emiyormuş. 2 saatte bir aralıklarla ve 30 dakikayı geçmeyecek şekilde emzirmeye başladım ve kesinlikle tavsiye ediyorum çok faydasını gördüm. Emzirdikten sonra da 10dk göğsünüzde mümkün oldugunca dik tutun ondan sonra gazını çıkarmaya çalışın. Şuan 3.5 aylıgız o ağız dolusu kusma kesildi sadece fazlasını çıkarıyo emdikten sonra çok şükür.. Ve kilo almaya başladı. İnşallah faydasını göreceksiniz 🙏🏻
aysegul_gulec Hepinize cok teşekkür ederim yardımcı oldgnz icin ☺️ 2 gundr kusmuyor bakalim takipteyim eger kusmasi başlar ve devam ederse reslü yastığini hemen alacgm ,
aysegul_gulec Emzirirken dikkatli emziriyrm sutun agzina az gitmesi icin gogsumun ucunu sıkarak emziriyrm ve kafasi dik tutarak emziriyorum bu fayda etti galiba , bide ben kusmasini cok gazlanmasina bagliyorm iki gundr zinco gaz damlasi kullaniyrm biraz daha rahatz sanki ☺️