Ogullarinaasikanne Anneler merhaba 30 mart doğumlu oğlum asla gündüz uyumuyor gece 10 da uyuyor gece cok uyanıyor sabah en geç 7 de kalkıyor sonra taki gece 10 olana kadar en fazla 20 dk uyuyor mahvoldum artık neden uyumaz bir bebek akıl verin nolur 😣
Balbal1 Ogullarinaasikanne o dönem bizde öyleydik sonra düzeliyor 3. Ay düzelmişti hersey 🤗 sen mi uyutuyorsun uyumasını mi bekliyorsun ?@
belizberil3009 Ogullarinaasikanne ilk 2 3 ay bebekler neredeyse sürekli uyur. Uyumuyorsa ya gazdandır ya da doymuyordur. Bi de uyku düzenini 4. 5.ayı beklemeden oturtmaya çalışın. Uyku bence bebek bakımında en önemli şey. Ve sizin uyuyup dinlenmeniz de en önemli şeylerden biri. Sallayarak memede vs pes etmeden tek amacınız uyuması olsun. Zamanla alışır inşallah.
Ogullarinaasikanne Kbrbydk canım ilk zamanlar cook cektim o gazdan 2.aydan sonra azaldı öyleki artık morarıyordu ıkınmaktan. şimdi karnı tok eminim gazı yok kaka yapmıs gayet keyfi yerinde gülücükler sacıyor ama uyku yok süreklilik ilgi istiyor benimle konusun gezdirin. tek kalınca basıyor cıglıgı ne yemek ne ev işi yapamıyorum
Ogullarinaasikanne Elanurumannem canım o dönemler bizde öyleydik gece gündüz bilmiyolar anı anını tutmuyor büyüdükçe düzelir dediler evet 40 ından sonra düzeldi 2 hafta kadar şimdi hiçbir şekilde gündüz uyumuyor 4 bucuk yasında abisi ve gurbette olunca bayagı daraldım artık 😔
Ogullarinaasikanne Balbal1 canım ilk zamanlardan itibaren emzirip yatırıyorum genelde beyaz gürültü ile uykuya dalıyor ama yok bu ara sallasan da nafile uyumuyor 20 dk gözler yarı acık uyuyup uyanıyor tekrar sallayım dalsın yada kucağımda pışpış yapıyorum ama nafile
Ogullarinaasikanne belizberil3009 doymaması imkansız diye düşünüyorum ilk 2 ay 1 er kilo aldı mama veriyorum mamayı kabul etmiyor ac olsa içer diye düşünüyorum gaz mı atak mı bilemedim 😔