hicrancavdar Hanımlar merhaba 2 tane sallanan bebek beşiği var elimde ancak oğlum ikisindede yatmadı konya içi teslim alacak olan olursa ihtiyacı olan olursa bilginiz olsun
ilkmutluluk17 hicrancavdar benim ihtiyacım var doğuma az kaldı alamadık fiyatı nedir resim atar mısınız
Heisenberg hicrancavdar Annemiz, numaranızın olduğu mesajlarınızı sildim. Dilerseniz özel mesajlaşma yoluyla iletişim kurabilirsiniz satış yapmak istediğiniz kişilerle🙏🏻 Daha sağlıklı olacaktır🥰
Yamanmasal28 Benimde elimde var ya birini hiç kullanmadık bile bende uygun fiyata satıcam evde başka beşik ve hamak da mevcut çünkü benim yatağı nevresimi vs hersey içinde hiç kullanmadık
Yamanmasal28 masalcianne iki gün önce aldım bende bilseydim sizden alırdım yazsaydınız keşke buraya ☺️
hicrancavdar masalcianne https://instagram.com/hicraaannnn?igshid=1f2x172l82yqa mesaj atarsanız fotoğraflarını atabilirim
hicrancavdar arkadaşlar , buralara uzun zamandır uğramıyorum değişiklilik olmuş baya, resim atma butonu eksik, satın aldığımın yarı fiyatına satıcam yer yatağı tarzında alıcam çünkü oğlum artık 10 aylık çok hareketli