burcu1234 Goktug-3 orayı bilmiyorum ama Sami ulusda yapılıyo bizde oraya gidicez çünkü 10gün kadar sonra
Goktug-3 burcu1234 hemşire bi tanıdığım bu dönem sadece kadın doğum hastanelerini tercih et demişti malum virüsten dolayı aslında orayıda düşündümde
burcu1234 BerenDeren06 Yok henüz almadım randevu 2.5 ay en sağlıklısı dedi orda çalışan bi doktor tanıdığımız. Çocuk hastanesi olduğu için vama falan yokmuş temizmiş yani
Goktug-3 A1s2a3m4 tşkr ederim yaaa randevü aldım yarına boşuna gitmeyim şimdi çocuk drundan randevü alınıyor değilmi o yönlendiriyor
Aymina123 A1s2a3m4 merhaba ultrason kaç dakika sürüyor bebeğin uyuması mı gerekli hareket etmemesi için
Hatice2208 Sami ulus 4 gün sonraya atıyor ,ben de orda çektirmeyin 29 mayıs hastanesinde aynı gün çektirdim
delibirhatun Hatice2208 biz sami ulusta çektirdik 4 gün değil 1 ay attılar günü 3 buçuk aylıkken çekildik 🤦🏻♀️
delibirhatun Aymina123 uyumasına gerek yok 5 dakikayı almıyor altını çıkarıp bezi döndüğü taraf açılıyor hemen ultrasonla bakıyorlar
Hatice2208 delibirhatun bana 4 gün sonraya gün vermişlerdi mayısta .bende onu süreyi fazla bulup 29 mayıs hastanesinde çektirmiştim .