Eceninannesi Merhaba! annemlerim . kizim 3 aylik . 2-3 gune kaka yapiyor. anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar normal oldugunu biliyorum ama yinede anne yuregi iste. sizde nedir durumlar?
[silindi] Eceninannesi bizimde 4 5 günde bir yapıyor. Arada zeytinyaĞ içiriyorum yarın çay kaşığı o zaman kesij yapıyor
Glsnkzlc Eceninannesi Oğlumda 3.5 aylık bazen 4 günü buluyor bende telaşlanmıştım baya zeytinyağı içirdim sabahına yaptı Doktorumuz normal hiç gün sayma eğer sıkıntı çektiğini anlarsan o zaman fitil yap dedi ama gerek duymadık Eğer sıkıntısı yoksa hiç müdahale etme canım yoksa alışıp hep o şekilde yaparmış en zararsız zeytinyağı içir bi çay kaşığı
GizemAydgn Eceninannesi aynen 1-2 gün bebekte rahatsızlık yaratmıyorsa olabiliyormuş bizdede ara ara oluyor zeytinyağını doktor bizede önermişti içiyoruz 1,2 çay kaşığı gerçekten yaptırıyor
Kontakay Eceninannesi benim oğlumda kaka yapmaya zorlanıyor hiç 2-3 günü bulmadı çünkü zorlandığını anladığım an karnına masaj yapıyorum ayaklarını karnına itiyorum hemen yapıyor eğer yapamazsa 2 çay kaşığı zeytinyağ veriyorum
LittleMan Hakiki zeytin yağ , uzun güzelce masaj en son oda olmadı popo makat kısmına uyarma yöntemi Gayette işe yarıyor hemencık yapıyorlar
Obsesifk Eceninannesi 5gün yapsığı oluyor zeytinyağıda içirdim yok banamısın demedi ne zaman isterse o zaman yaptı pişik kremini sürünce nedense yapıyor belkide öyle denk geldi deniyorum şimdi
deletedmom01 Eceninannesi Oğlumda 4 gün sonra 2 aylık olacak 3 5 gün arayla sıvı bi şekilde kaka yapıyor ama normal işte bir şey yapamıyorsun