bets09_- Oğlum 1 yaşında ve doğru düzgün bişey yemiyor yediremiyorum . Sürekli beni emiyor gece gündüz. Bıktım artım artık bezdim. 1 günü 3 4kasik çorba ile geçirdiği oluyor . Bari diyorum bı süt meyve suyu flan da içse oda yok bana bı akil verin ne olur 😟
Mirac_21032019 bets09_- dis cikaricaksa eger azi disini memeye düşer yemek yemek istemez biraz sabret duzelir
Zeyno111 bets09_- Diş döneminde oluyormuş bizde diş olayına başladık sadece emmek istiyor zorla bir kaç kaşık bir şey yediriyorum sebzeleri pütürlüleri zaten red ediyor yoğurt meyve falan ferahlatıyor galiba 🤷🏻♀️Allah kolaylık versin geçince düzelecektir inşallah olsun ek gıda artık ömürlük alacaklar anne sütü belli zaman ondan da vitamin alıyorlar sonuçta ben kendimi öyle avutuyorum 😇
bets09_- Mirac_21032019 aynen dış cikariyor ama hayret ediyorum canım sıkılıyor aç farkındayım ama yemekle inat ediyor eskisi gibi sütüm de yok
210796 Benim oğlumda diş çıkarıyor ağzına koyduğum gibi geri çıkarıyor herşeyi sürekli emmek istiyor.onu anlıyorum ve müsade ediyorum.yeterki rahatlasın.zaten o diş yerini görğnce ğzülüuorum kızarmış falan🥺