20172000 Anneler göhüs uçum kıpkırmızı ve çok agrı sancı acı hepsini her ikisindede hissediyorum. Lansinah kullan dım fayda etmiyor zeytin yağı ile birlikte bir şey degişmedi. Çok acı var ne yapacagım yardım.
elifzehramomy 20172000 göğüslerine lahana haşla koy mastite çok ii geliyor bide ağrısa bile emzircen anca öyle geçio
Ecegul 20172000 üç saatte bir sıcak kompress ve masaj ardindan emzirme kalani da sağma Bu şekilde gecirdim ben hemsire tavsiyesi ile . İki gunde rahatladim Sıcak kompres yerine duşa girip masaj da olur.
Fatmaaaa 20172000 ben şimdi onu çekiyorum çok zorlanıyorum sizinki gibi çok acım ağrım var.emzirmeden önce sıcak kompres yapıp masaj yapıyorum sonra emziriyorum.emzirmediğim zamanlarda soğuk kompres yapıyorum ki orası ödem olmasın diye.lahanayı haşlamadan soğuk koymanızı tavsiye ederim.
Deletedmom311 Dr. Şart .ben de olmstm. Antbyotk wercek bde gögsüne ilık duşta masaj yapıp yapıp emzrceksin weya sagcaksın geçms olsn hemen gecmicek awa tek çare emzrmek
elifzehramomy 20172000 evet canım haşlayacaksın çok kaynar olmasın dikkat et kendini yakma. Onu sıcak sıcak göğsüne koyacaksın
Ecegul 20172000 canim zaten gogus ucu yarasindan dolayi iceri mikrop girip enfeksiyon yaptığı icin de oluyomus mastit. Bu yaptiklarimin yaninda antibiyotik de kullandım istersen doktora git ihmal etme. Antibiyotik gecirdi belkide benimkini