Merhaba, rota virüsü hakkında bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Biz salı günü idrar yolu enfeksiyonundan dolayı hastaneye yattık. Kızımda sadece kusma belirtileri vardı ve iştahsızdı uzun bir süre, başka bişeyi yoktu. Tahlilleri yapıldı doktorumuz idrarında enfeksiyon var ayrıca sıvı kaybınada uğramış yatış yapılacak dedi bizde yaptık. Keşke yapmasaymışız kızım burada rota virüsünü kaptı nasıl bilmiyorum ama bi şekilde kaptı, sabah uyandım ateşi 39 ve durmadan kusuyor. Avuçlarımın içinden kayıp gidecek gibi baygınlaştı. Ateşini düşürmek için antibiyotik, şurup vs veriliyor sürekli kustuğu için extradan mide koruyucuda veriliyor. Bu hastalığı geçirenler nasıl atlattı, evde atlatanlar varmış nasıl oldu bir bilginiz var mı ciddi anlamda korkutmaya başladı beni bu rota. İshalini nasıl durdurabilirim çok iğrenç kokulu bir ishali var çok ağır bir haşlanmış yumurta kokusu gibi. Evde atlatılacak bir durumsa hemen çıkıp eve gidicez. Hastaneye geldiğimizde kızımın enfeksiyonu 0’dı şimdi 13, idrarında sadece 2-3 epitel vardı şimdi 5-6 epitel ve 10’dan fazla eritrosit var daha fazla kalmak istemiyorum burada.