Miray2019 Kızlar dört gün önce ek gıdaya başladım kabakla başladım 2. Gün havuç ve patates karıştırdım üç gün kuralını uygulayamadım alerjik bir bebek olduğunu düşünmediğimden en önemlisi bir ay sonra işe dönmek zorundayım bakıcı bakacak biraz bişeyler yesin istedim bir aya ne tattırırsam iyi olur diye düşündüm neyse kabak havuç patates sanki hoşuna gitmedi sonra muz belki yer dedim verdim azıcık kustu onuda. Siz neler veriyonuz nasıl veriyonuz brokoli vakti geçti ne yedirmeliyim ne yapmalıyım kafam çok karışık.
hunilimomm Miray2019 canım daha yeni başlamışsın hemen herseyi kabul etmesini bekleme ben herseyi tek tek verdim hiç öyle bulamaç yapmadım şükür hepsinin tadını biliyor yiyor kabagin yanında yoğurt olsun mesela ona bandır ver patates keza aynı şekilde sabah kahvaltısı ile başla arada bu şekilde devam et zamanla düzene giriyor tabi sen şimdi hemen sevsin istiyorsun ama bu sefer sen çok verince tiksinme de olabilir hala ana beşik kaynağı anne sütü /mama kabak ve patates sevdi mesela ikisini karıştır ver yanıma yoğurt ayran vs birlikte destekle zamanla öğreniyorsun sende 💚
DilanElizzz Miray2019 Cnm yeni başlamışsın zaten yoğurt verebilirsin sebze püreleri yap ben çatalla eziyorum alışsın diye sende o şekilde yapabilirsin meyveleri haşlayabilir yada rendeden geçirip püre halinde verebilirsin birde internetten organik bebek ek gıda ürünleri satan bir sayfadan sipariş verdim çok kolaylık oldu bana 👍
Esyu Miray2019 ev yoğurdu veriyorum ara öğünde,bazen icine meyve koyuyorum(kayısı,elma,şetali cam rendede rendeliyorum).bazen de meyvesini ayrı,yoğurdu ayrı veriyorum.sabah yumurta sarısı