ElifKaratas Terleyen bir bebeğim var dıye daha önce postlar açmıştım terlememiz genetik diyor doktor önüne geçemiyorum 3 aylık olduk 2 gündür yine öksürük var ishal oldu hastaneden çıkamıyorz herhafta bişey cok daraldm yoruldum dışarı çıkarken battaniyeye sarıyorum 5 dk gideceğimiz yere varana kadar terliyor evde terliyor zaten nabcamı şaşırdım ya alerjikmiş bu terleme
idilinannesi ElifKaratas geçmiş olsun canım madem alerjik böyle devam edecek evet defalarca aynı post burda çözüm bulamıyorsun bak doktor çözüm bulmuş
NurR ElifKaratas evde ne giydiriyorsunuz, kaç derece oluyor eviniz. Hareketlenince terlemesi de artacaktır, sık sık üstünü değiştirin havlu koyun sırtına göğsüne. Geçmiş olsun atlatırsınız inşAllah biran önce
ElifKaratas idilinannesi buldu ama cok yoruldum gece alarm kurup üst değiştiriyorm bez koyuyorum böyle mi gidicez hep büyüyüne kadar başımız hastalıktan kalkmıcak ömür boyu
Lolita Bunun çözümü ince giydirmek kat kat giydirmek yanınızdan çamaşırı havluyu eksik etmemek sizi korkutmak istemem ama büyük kızım 9 yaşında hala çok sık hastalanıyor.
ElifKaratas Lolita incede giydirsem terliyor bu sefer daha cok şifayı kapıcak diye korkuyorum . Tek zıbınla tutayım dedim geçen gün öyle bile terledi
ElifKaratas idilinannesi hyr genetik olduğu için böyle devam eder diyor bide alış güçlü ol cok hastalanır daha dedi açık açık
NurR ElifKaratas düzelir inşAllah zamanla zıbınla bile terledi demişsiniz bu havalarda da İnsan bırakamıyor öyle geçmiş olsun tekrar. 😐