Zeyyy [bilinmeyen] sebzeyi kevgire koyuyorum küçük tencereye az su kevgire de kaşıkla tencerenin içine tutturuyorum kapağını kapatıyorum ohh mis
Papatyam [bilinmeyen] sebzenin içine az su koyup o su ile pişirip yine aynı vitamin li suyu ile rondoda çekebilirsiniz.
Gonul_celen [bilinmeyen] evdeki tencerlerin içine göre şekil alan buhar aparatı var ben normal de havuç brokoli karnabaharı hep onda haşlıyorum henüz bebeğim ek gıdaya geçiş yapmadı ama yaptığı zaman da onu kullanırım diğer makinalar bana çok gereksiz geliyor apart bu mantı bile haşlayabilirsin🤗 https://www.hepsiburada.com/axentia-buharda-pisirme-aparati-28-cm-buharda-pisirici-p-HBV000005N0ZI?magaza=ÇınarElektronik&wt_gl=cpc.nelk.zuccaciye.pla&gclid=EAIaIQobChMI-4ehl5W73wIVzOF3Ch2QTw6GEAQYAiABEgLvG_D_BwE
Papatyam [bilinmeyen] önce bende buharda pişiyordum ama şimdi küçük tencereye sebzeyi koyuyorum üstünü geçene kadar az su koyuyorum.kısık ateşte pişiyorum.suyu ile rondo yapıp çorba kıvamında bazen hafif püre kıvamında kızıma veriyorum. Az da zeytin yağı damla ti yorum
YK_ [bilinmeyen] n11 den buharda pişirme aparatı aldım her tencereye görede şekil alıyor hemde 20 tl ben çok memnunun
ZeynepAdam [bilinmeyen] gitti gidiyordan slfım aparat çok da kullanışlı 19 tl gibi bişeydi. Tavsiye ederim memnunum ben:)