Yesidil Bebeğimin kan grubunu öğrenmek istiyorum. Sağlık ocağında yapıyorlar mı acaba? Bu ay gittiğimde yaptırayım diyorum da yapmıyolarsa nerde yaptırdınız öğrenenler?
ipekizgidgckrk Yesidil doğum kartın da yazmıyor mu?Sağlık ocakları, aile sağlık merkezleri,hastaneler, kan merkezleri ve Kızılay gibi yerlerden öğrenebilirsin.
Dgndrmz Yesidil biz doğduğunda topuk kanı verirken kan grubunuda öğrenebilir miyiz hazır kan vermişken demiştik direk orda öğrenmiştik. Zaten ben a+ eşim a+ haliyle oğluşta bizimle aynı oldu 😁 ama heryerden öğrenebilirsiniz diye biliyorum bi acelesi yoksa 9. Ayında eger 9. Ayı gectıyse 1 yasında kan verılıyo zaten o zaman onuda istersiniz
Bsra89 Yesidil tabiki sizin çocuğunuz sonuçta her bilgisi orda görünüyor ☺️ Babasinin hesabindada görünüyor annesinin hesabindada “çocukları” bölümü var 😊
Yesidil Dgndrmz yok acelesi yok sadece merak ettim. Doğum kartında da yazmıyor o yüzden öğrenmen istedim
Dgndrmz Yesidil anladım canım tabı bebegımızın herseyını merak edıyoruz doğal olarak sen o zamanı bekle hem ortalık kötü hemde bebişin canı iki kere yanmasın
CatBoy Yesidil Doğumdan sonra alınan kan tetkiklerinde bakılıyor her bebeğe mutlaka bakılmıştır e nabız üzerinden çocuklarım sekmesinden bakabilirsiniz
Yesidil CatBoy enabıza da edevlete de girdim çocuklar diye bi kısım yok nedenki acaba ya da nerdedir ben bulamadım sanırım