Babybboy tosbikim2020 6 ay hipp combiotic 1 numara kullandım çok memnunum gaz vs hiç olmadı güze kilo aldı. Şimdi 2 numaraya geçtik bunun yapısı biraz farklı suda bir türlü eritemiyorum bi ona takildim
Cigdem07 tosbikim2020 Ben 6 ay boyunca kullandım cok memnun kaldım kabızlık gaz hiç bir sorun yaşamadım ama her bebekte farklı bence kücük bir paketinden alıp başlayın ona göre siz karar verin. Biz artık stokluyorduk 😃🙈 Cidden cok güzel bir mama
Tugba899 Babybboy bende onu kullanıyorum 4 aylıgız arkasında 5 ay da hipo 2 ye geçin yazıyor öyle mi yapacağız ?
Babybboy Tugba899 ben 180 gün dolduğunda başladım. 6 aylıkken yani. O yazıyı hiç görmedim dikkat etmemis olabilirim
Alpyusuf123 Ben doğduğun dan beri kullanıyorum 9ayligiz.6. Aydan sonra 2 sine geçtik çok memnunum gaz filan yapmıyor.
Burcfe tosbikim2020 ben de ikizlerim için kullanıyordum fakat kızım biraz fazla kusuyordu çok sulu olduğu için. Dr tavsiyesiyle Aptamil AR’a geçtik. Biraz daha kıvamlı bir mama ve kusması kesildi. Oğlum hala Hipp’le devam. Ben de çok memnun kaldım