Momyfat93 Hafızası çok çabuk doluyor. Bilgisayara aktaramadım. Telefonculr flaşa aktarıyormu bilen varmı
Deletedmom245 Momyfat93 Face kullanıyorsanız sadece ben ayarı yaparak resimleri oraya atıp telefondan silebilirsiniz daha sonra da resimleri flaşa oradan aktarabilirsiniz. Tabi uğraşmam derseniz belki yapıyorlardır onu bilemiyorum☺️ Ben bir de google fotoğraf kullanıyorum oraya aktarıyorum telefondan siliyorum bir sorun olmuyor
VERA19 Momyfat93 Flash kullanıyorum ıphone a takıp aktarmak istediğim herşeyi oraya aktarıp saklıyorum😌
Gokceninannesiiyim Twinkle peki diyelim telefon bozuldu lifebox başka bir telefona yüklesem fotoğrafladım geri gelir mi? BusraCnbr
Didiii Momyfat93 yanlış hatırlamıyorsam telefona takılabilecek flash bellekler vardı direkt takıyorsun ve aktarım yapıyorsun bir araştırın isterseniz
BusraCnbr Momyfat93 Lifebox var canım ücretsiz bütün fotoları videoları oraya aktarıp silebilirsin yer kaplayanları.. Sonradan da silinmiyor hep kalıyorlar. Ücretsiz bir de ben çok memnunum🤗😇
Areliko Momyfat93 Google fotoğraflar ve lifebox var oraya tüm resimleri videoları yedekleyip telefondan silebilirsiniz
niloyaaa Areliko peki daha sonra telefon değişse ya da bozulsa lifeboxdaki fotoğraflara birşey olur mu yoksa mail gibi birşey mi
dunyam2020 Momyfat93 bız bılg a aktardık ama vok sınır bısey .20 bıb kusur foto vıdeo sık sık bıtmıyo aktardıktan sınra bılg da acılmıyor falan ı cloud u kapatın ben oyle gaptım
thisismylife Momyfat93 aynı sorunu yaşıyordum 1 hafta öncesine kadar 50 gb yer satın aldım 7 tlye aylık artık rahatım
MerveLiva Momyfat93 canm ben ıcloud yedekleme yapıyorum her ay 6.50 tl karşılığnda 50gb veriyor ve yedekliyor herşeyi diğer türlü uğraşmana değmez
BalAnneeee 50 GB depolama alanı alabilirsiniz. 6.50 TL karşılığında oluyor. Ben çok memnunum. İcloud hesabından da istediğiniz fotoğrafı bilgisayara aktarabilirsiniz. Ben geçen akşam 2.000 küsür fotoğraf aldım PC’ye telefondan. Telefonu azcık boşaltayım dedim.
Gizemre Momyfat93 bende de aynı sorun var telefona takılan USB bellek var ondan aldım fotoğrafları videoları aktardım hep bilgisayar olmadan bi bakın isterseniz
Areliko niloyaaa yok hayır bişey olmaz telefon numaranla kaydol şifreni de unutma unutursan da telefona gelen kodla tekrar tüm resimlerin geri gelir
BusraCnbr Gokceninannesiiyim Evet geliyor. Benim Samsung cihazım vardı orda kullanmıştım o tel bozuldu İphone var şuanda elimde bi yükledim bütün fotolarım geri gelmişti. Zaten tel numarası falan istemesi vardı ordan otomatik geliyor..