balkizimbebegim Emzirirken lazer yaptıran var mı hanımlar? Kaçıncı ayda başldınız ve drunuza danıştınız mı?
biryavuzkusu balkizimbebegim ben lazere başlayacağım zaman emziriyormusunuz diye sormuşlardı. Yapılmıyor diye biliyorum
Hilfa balkizimbebegim ben 1 ay önce başladım ve başlarken lazer merkezine sordum bi sakıncası yok dediler bebeğim 1 yaşında
peksokomelli balkizimbebegim lazer cilt dokusuna yapılan bir işlem emzirmeye bir zararı olacağını sanmıyorum. Sırf önlem olsun diye dikişler daha bir iyileştikten sonra yapılabilir bence
balkizimbebegim biryavuzkusu benim gittiğim yer 40ın çıkınca gel başlayalım demişti aslında bebeğim 5aylık oldu şimdi ama yinede tereddüt ediyorum. Fikir almak istedim o yüzden 😊
TutuKelesh Hilfa benim bebeğim 50 günlük. Tekrar başladım lazere. 2 saat boyunca bebeğini emzirme ve bol bol su iç dediler. Benim bildiğim sıkıntı olmaz
TutuKelesh balkizimbebegim emzirme, canım. Ben gittiğimde 1-2 saat boyinca emzitme ve bol su iç dediler. Ben de gitmeden önce emzirip kayınvalideme bırakıyorum. Zaten 3 saat boyinca tok oluyor, ondan sonra emziriyorum
Hilfa balkizimbebegim emziriyorum bi sorun olcağını sanmıyorum sonuçta radyasyon içerikli bi işlem değilki sağıp dökmenin bi anlamı yok o yüzden
Elifkadir TutuKelesh dikis yerlerinize sorun oldu mu sezeryan mi normalmi yaptnz bn sezeryan oldm korkuyorum 😏
TutuKelesh Elifkadir sezeryan oldum. Dikişin üstüne çok dokunmadı. Nolur nolmaz. İlerleyen aylarda söylicem yapsın. Ama daha 50 günlük olduğum için risk almadım. O kısmına dokunmadılar.
MustafaKemal19 Elifkadir ablam 18 yıl önce sezaryen oldu lazer dikiş yerine gelince ağlıyo acıdan 🤦♀️ Çok acıyo diyo aynı şeklide annemde ameliyat olmuştu oda çok acıdığını söylüyor